Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

Wintersportvakantie tsjechië

Wintersport in Tsjechië

Skigebieden Tsjechië

U bevindt zich hier: Wintersport informatie » Wintersport Tsjechië

Wie aan Tsjechië denkt voor de wintersport komt al gauw uit bij het Reuzengebergte. Daarnaast kent Tsjechië nog een aantal kleinere wintersportgebieden die ideaal zijn voor beginners, maar toch minder interessant zijn. Het Reuzengebergte is toch wel het bekendst en het grootst en biedt voldoende mogelijkheden voor zowel de beginnende als de gevorderde wintersporters. Dit gebied ligt deels in Tsjechië en deels in Polen. Ook kan u in Tsjechië een stuk voordeliger uit zijn dan in de Alpen. Bekijk hieronder voor meer informatie over het Reuzengebergte in Tsjechië.

Reuzengebergte Tsjechië

Het Reuzengebergte ligt op de grens van Tsjechië en Polen. Het gebied wordt ook wel Krkonoše (Tsjechisch) of Karkonosze (Pools) genoemd. Het Reuzengebergte ligt op ongeveer 900 kilometer rijden van Nederland (Utrecht). Afhankelijk van naar welke plaats u reist kan de reistijd verschillen. Het wintersportgebied het Reuzengebergte bestaat namelijk uit meerdere kleine dorpjes met elk hun eigen wintersportfaciliteiten en charme. Het skigebied is niet te vergelijken met die in de Alpen. Het Reuzengebergte is namelijk minder hoog en steil. Als u de gedachte van de Alpen loslaat, kan u in dit skigbied een verrassend aangename en onvergetelijke wintersportvakantie hebben. Daarnaast is het ook nog eens een voordelige wintersportvakantie.
 
De skipassen zijn in verhouding niet goedkoper, daarentegen het onderhoud (eten en drinken) wel. Dit maakt uw wintersportvakantie totaal gezien een stuk goedkoper dan in de Alpen. Doordat het gebied minder steil en hoog is, is het gebied erg aangenaam voor de beginnende en licht gevorderde wintersporter. Verder zijn er diverse langlauf mogelijkheden en ook de après-ski kan erg gezellig en in het bijzonder voordelig zijn. HappyHome heeft verschillende luxe vakantiewoningen en chalets in onder andere Harrachov en Jestrabi. Geniet nu van een gezellige en goedkope wintersportvakantie in het Reuzengebergte in Tsjechië.

Pistekaart Reuzengebergte Tsjechië  Skiërs  Omgeving Reuzengebergte Winter  Beginnende Skiër

 

Vakantiewoning wintersport  Vakantiewoning skivakantie  Trois valles skivakantie  Hohen Tauern wintersport

Vakantiewoningen wintersport per skigebied

Bekijk hier het vakantiewoningaanbod in het voor u meest geschikte skigebied in Tsjechië. De vakantiehuizen zijn speciaal voor u geselecteerd door onze landenspecialisten ter plaatse.