Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

Wintersport vakantiehuizen tsjechie

Wintersport vakantiehuizen Tsjechië

Wintersport Tsjechië

Wintersporten in Tsjechië, fantastische skigebieden en voordelige prijzen.

Wintersport in Tsjechie  Skien in Tsjechie  Tsjechie wintersport  Wintersporten in Tsjechie


Reuzengebergte

Het klimaat heeft een uitzonderlijke invloed op dit gebergte, regelmatig zijn dit namelijk zowel land- als zeeklimaat invloeden. Hierdoor is de boomgrens laag en dat bied alle ruimte voor pistes. Tsjechië als wintersport bestemming is enorm populair. Spindleruv Mlyn is de bekendste wintersport plaats in dit gebied. Blauwe, rode, zwarte pistes en 40 kilometer aan langlaufloipes en wandelroutes. Tsjechië, ideaal voor de wintersport!


Wintersport voor gezinnen

Skien in TsjechieGezinnen kunnen prima terecht in Tsjechië. De kinderen hebben de grootste winterpret, sleeën, skiën, langlaufen. Ook beginners kunnen uitstekend uit de voeten, er zijn diverse skischolen om de techniek onder de knie te krijgen. Zoek dus dat appartement of chalet uit het aanbod en sprint met de lange latten de verse poedersneeuw in.

Rokythnice, Pec pod Snezkou en Harrachov zijn bekende wintersport plaatsen. Deze skigebieden beschikken over alle moderne faciliteiten zoals stoeltjes- en sleepliften. Andere wintersport gebieden in Tsjechië zijn: Adelaarsgebergte, Lipnomeer en Moravië met een ruime keuze aan skipistes.


Voordelige wintersport in Tsjechië

De prijzen in Tsjechie zijn nog steeds goedkoop in vergelijking met Nederland. Ondanks dat je in Tsjechische kronen betaald kost een biertje slechts 1,50 in de wintersport gebieden. Door de lagere prijzen kun je de mooiste huizen voor een spotprijsje uitkiezen. Boek nu je voordeel in Tsjechië!