Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

wintersport accommodaties Oostenrijk;

Al jaren favoriet!

Wintersport Oostenrijk

Skiën

Oostenrijk, top locatie voor wintersport. Veel van onze gasten kennen dit favoriete land. Vast omdat Oostenrijkers van "gemütlichkeit" houden. Super skigebieden met vele bergbanen en skipistes. Service en klantgerichtheid zijn van hoog niveau. Prachtige wintersport chalets en appartementen direct aan of dicht in de buurt van pistes en skischolen. Bestijg de bergen en zoef naar beneden over prachtige geprepareerde pistes.

Skischolen met Nederlandstalige skileraren

Als je voor de wintersport een chalet, vakantiehuis of appartement gaat huren, kun je als beginnende skiër, ervaren skiër of snowboarder altijd je ideale plek vinden. Alle pistes zijn duidelijk voorzien van markeringen waardoor iedereen een geschikte piste vind. De skischolen staan goed aangeschreven. Beginnende skiërs leren de techniek dan ook vlot en staan al snel en zeker op de pistes. Veel skischolen hebben Nederlands(talige) skileraren, waardoor het vooral voor kinderen een feest is om de lessen te volgen.

Langlaufen

Vele kilometers aan langlaufloipen voor de langlauf liefhebber. Van vlakke loipen, bijvoorbeeld voor gezinnen, maar ook loipen met meer uitdaging door stijgingen en dalingen. Het is overheerlijk langlaufen in Oostenrijk! Vergeet niet dat er ook in de winterperiode prachtige wandelingen te maken zijn in de schitterende natuur. Oostenrijk heeft alles voor een sportieve winter vakantie. Kleinschalig en kindvriendelijke familieskigebieden of een wintersportoord met zwarte pistes. U vind het allemaal in dit fantastische wintersport land.

Après-ski

Hoewel après-ski is ontstaan in Frankrijk, is dit in Oostenrijk uitgegroeid tot een waar fenomeen. Bedoelt als afzakkertje voor ná het skiën (nooit met alcohol de piste op gaan) is dit allang niet meer het borreltje bedoeld om de inwendige mens wat op te warmen. Vele bekende plaatsen in wintersportgebieden zijn goed 'uitgerust' om een onstuimige après-ski te verzorgen. Er zijn zelfs merken alcoholische dranken die een heuse pisten-tour organiseren.

Vakantiehuizen wintersport Oostenrijk

Aan skigebieden is er natuurlijk geen gebrek in Oostenrijk. Van familievriendelijke, tot zeer uitgebreide gebieden. Voor elke wintersporter is er veel keuze. De infrastructuur is er zeer modern en goed.