Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

wintersport accommodaties Duitsland;

Wintersport dichtbij

Wintersport Duitsland

Sneeuwzekere wintersport

Winterberg, een wintersport gebied in Duitsland, is het grootste en bekendste skigebied in Sauerland. De ruim 15 kilometer aan skipistes variëren van rood en blauw tot zwart waardoor Winterberg genoeg te bieden heeft voor zowel een beginnende als een meer ervaren wintersporter. In Winterberg ben je zeker van sneeuw tijdens de wintersport. Dankzij moderne sneeuwkanonnen geeft Winterberg de garantie van "90 dagen sneeuwzeker". Oftewel: als je van skiën, snowboarden, langlaufen en sneeuw houdt, dan is Winterberg een perfecte wintersportbestemming.


Skipistes Winterberg

De skiliftcarroussel in Winterberg heeft 24 skiliften met 32 afdalingen, 4 oefenliften en 2 lopende bandliften. 10 skipistes zijn voorzien van kunstlicht, zodat je daar kunt avondskiën. Voor snowboarders is er een snowboardpark. Ook langlaufers kunnen genieten van winterpret: Winterberg heeft tientallen kilometers loipen en een langlaufstation.


Wintersport Zwarte Woud

Natuurlijk zijn er meer gebieden in Duitsland waar je naar toe kunt gaan op wintersport. Het gezellige plaatsje Falkenstein, dat in het Zwarte Woud ligt, beschikt bijvoorbeeld over een skilift en langlaufloipe. In de slechts 10 kilometer verder gelegen plaats Roding vind je een skischool en skiverhuur. En wat meer richting de grens met Tsjechië is het natuurlijk ook prima skiën.


Vakantiehuizen wintersport Duitsland

Als je een vakantiehuis wilt huren voor je wintersportvakantie in Duitsland, dan hoef je daarvoor niet direct ver te rijden. Want Winterberg ligt op slechts enkele uren rijden van de meeste plaatsen in Nederland of België.