Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

vakantieparken in nederland

Vakantie vieren op een vakantiepark in Nederland, wie wil dat nou niet? Lekker dicht bij huis geniet je van een fijn verblijf met het gezin, de hele familie of gewoon lekker met z'n tweeën. HappyHome heeft vakantiehuizen en appartementen op diverse vakantieparken in Nederland. 

Vakantie vieren op een Nederlands vakantiepark

Wat is er nu leuker dan vakantie vieren in een vakantiehuis? Gezellig samen koken, rondrennen in de tuin, opwarmen bij de haard of ontbijten op het terras. Verblijf je in een vakantiehuis op een vakantiepark, dan heb je nog meer mogelijkheden. Een vakantiepark biedt faciliteiten en activiteiten die jouw vakantie tot een waar feest maken. Duik bijvoorbeeld in het zwembad op het vakantiepark, ga een hapje eten in het restaurant of ga de strijd aan op de bowlingbaan. Er is genoeg te beleven voor het hele gezin. 

Kleinschalige vakantieparken in Nederland

De vakantiehuizen van HappyHome staan op verschillende vakantieparken in Nederland. Je vindt deze parken verspreid door het hele land. Dit zijn veelal kleinschalige vakantieparken, waar je in alle rust kunt genieten van een heerlijke vakantie. De parken bieden desondanks genoeg faciliteiten en activiteiten om jou een top vakantie te bezorgen. Je hoeft je dus geen moment te vervelen tijdens je vakantie.

Ontdek de mooiste vakantieparken van Nederland

Vakantiepark Bodelaeke in Overijssel

Vakantiepark Idskehuizen in Friesland

Vakantiepark Landgoed Junne in Overijssel

Welk vakantiepark in Nederland is nu het leukste? Welke past het beste bij jouw wensen? En waar zit je dicht bij de natuur? Er zijn veel vakantieparken in Nederland, waardoor het soms lastig is om de juiste te vinden. Om je op weg te helpen hebben we daarom een top 10 samengesteld met daarin onze favoriete Nederlandse vakantieparken.


Vakantieparken aan het water

Een vakantie aan het water, dat is pas genieten! Vanaf de steiger bij je vakantiehuis kijk je uit over het water en heb je een prachtig uitzicht. De eenden zwemmen af en toe langs en misschien zie je zelfs wel een aantal vissen zwemmen in het water. Ook is er plek voor een boot bij je eigen aanlegsteiger, vanaf waar je ook het water in kunt om een verfrissende duik te nemen. Een aantal van onze vakantieparken in Nederland bevindt zich direct aan het water. Dit zijn veelal meren, maar ook aan de Nederlandse kust vind je een aantal mooie vakantieparken. Waar gaat jouw vakantie naartoe?
Vakantieparken in de Nederlandse natuur

Even helemaal tot rust komen op een vakantiepark met veel privacy en natuur om je heen. Klinkt dat je als muziek in de oren? Ook dan heeft HappyHome voldoende keuze voor je. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantiepark in het bos, op een landgoed of nabij de Veluwe?
Vakantieparken met een zwembad

Nederlanders zijn gek op zwemmen. Daarom vind je op veel van de vakantieparken in Nederland een zwembad. Ideaal wanneer je met het gezin op vakantie gaat.  's Zomers maken de kinderen een bommetje in het buitenbad, terwijl je in de winter lekker binnen vertoeft in het subtropisch zwembad. 
Huisdiervriendelijke vakantieparken in Nederland

Jouw vakantie op een vakantiepark in Nederland is natuurlijk niet compleet wanneer de hond niet mee mag. Daarom is jouw huisdier in een groot deel van de vakantiehuizen op diverse vakantieparken in Nederland gewoon welkom. Ga samen rennen over het strand, wandelen in de bossen en 's avonds lekker hangen op de bank in het vakantiehuis. In een vakantiehuis zijn één tot twee huisdieren toegestaan. Wil je er meer mee nemen? Neem dan contact met ons op.