Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

Vakantieparken in belgie

Geniet van een vakantie in België op een van de velen vakantieparken. Of je nu graag in de natuur, nabij een stad of aan de kust verblijft, er is altijd een vakantiepark dat voldoet aan jouw wensen. Lees meer over vakantieparken in België.

Verblijven op een vakantiepark in België: altijd een goed idee

Op vakantie in België? Dan verblijf je natuurlijk in een vakantiehuis. Een vakantiehuis is natuurlijk al fijn, maar wanneer dat vakantiehuis op een vakantiepark staat wordt je vakantie nog nét iets aangenamer. Zo biedt een vakantiepark in België faciliteiten die jou vakantie nog aangenamer maken. Alle kleinschalige HappyHome vakantieparken hebben zo hun eigen charmes en faciliteiten. Maar 1 ding is zeker: genieten kun je er uitstekend.Vakantieparken in Vlaanderen

Vlaanderen heeft naast een prachtige kust natuurlijk nog veel meer te bieden. Denk aan sfeervolle steden, prachtige natuur en tal van dagattracties. Dat maakt verblijven op een vakantiepark in Vlaanderen ook zo fijn. De ene dag bezoek je een stad, de andere dag een pretpark en de dag erna kom je tot rust in je vakantiehuis op het park. 


Bekijk huizen op vakantieparken in Vlaanderen


Vakantieparken in de Ardennen

Een vakantiepark in de Ardennen is de ideale uitvalsbasis voor een actieve vakantie. Ga de natuur in ga ziplinen, wandelen, mountainbiken of raften. Of ga cultuur snuiven en bezoek de Grotten van Han. Na een dag vol actie ga je lekker bourgondisch eten in Durbuy, waarna je terugkeert naar de vakantiehuis op het park. Vakantieparken aan de Belgische kust

Genieten van een heerlijke vakantie aan de Vlaamse kust in een vakantiehuis of appartement op een vakantiepark. In de accommodatie vind je al het comfort wat je nodig hebt voor ene prettig verblijf. Je zit zo op het strand en na een dagje zwemmen ga je ’s avonds lekker eten in het restaurant op het vakantiepark. Heerlijk!


Bekijk huizen op vakantieparken aan de Belgische Kust