Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

genieten op vakantiepark marissa

Op 1,5 uur rijden van de Nederlandse grens vind je vakantiepark Marissa. Beleef een heerlijke vakantie aan de Duitse Dümmer See in een van de gloednieuwe accomodaties. Ontdek meer over dit vakantiepark in Duitsland en ontdek de accomodaties. 

Gloednieuw vakantiepark

In het noordwesten van Duitsland heeft vakantiepark Marissa recentelijk haar deuren geopend. Dit hagelnieuwe park biedt alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie met het gezin. Van fijne accomodaties tot recreatiemogelijkheden, je vindt het er allemaal. En dat op niet al te lange rij-afstand. Heerlijk toch?

De accomodaties 

De splinternieuwe accomodaties op vakantiepark Marissa zijn van alle gemakken voorzien en met zorg ingericht. Bij de inrichting is er veelal gebruik gemaakt van meubilair van het Scandinasche merk HAY. Hierdoor stralen de woningen een Scandinavische sfeer en het gevoel van hygge uit. Je voelt je er direct thuis! De accomodaties komen in verschillende soorten en maten. Zo vind je naast vakantiehuizen ook appartementen en penthouses op vakantiepark Marissa. 

De accomodaties worden omring door groen.

Sfeervolle inrichting met meubilair van het merk HAY.

De grote vakantiehuizen beschikken over een binennzwembad.


Ontwikkelingen op vakantiepark Marissa

Vakantiepark Marissa is geopend voor gasten, maar het wordt nog volop doorontwikkeld. Tot 2021 wordt er hard gewerkt om het park uit te laten groeien tot een waar paradijs met een wellness-centre, sportcentra, surfschool met watersporten, strandclub, een bruisende strandpromenade en een breed zandstrand. Daarnaast wordt het aantal vakantiehuizen uitgebreid naar maar liefst 478. 

De bruisende boulevard richting het zandstrand en haventje aan de Dümmer See.

Overzicht van vakantiepark Marissa, inclusief zandstrand met strandclub.