Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

vakantiehuizen zwitserland

Kleurrijk met een schitterende natuur

Vakantiehuizen in Zwitserland

Uniek vakantieland

"Verscholen achter de bergen is Zwitserland altijd een beetje apart gebleven. Dat zie je aan de unieke Alpen met hun Edelweiss bloem. Dat merk je aan de eigenwijsheid van de regio’s. Wallis is totaal anders dan Tessin, Berner Oberland is niet te vergelijken met Graubünden. Elke regio heeft z’n eigen dialect, gewoontes en sfeer. En gelukkig maar. Zwitserland is daardoor een volstrekt uniek land met een kleurrijke cultuur, een schitterende natuur en een autonome kantonstructuur. Hoe dan ook, als ik over smalle steile weggetjes ergens hoog op een Alp mijn weg vindt naar een nieuw HappyHome chalet, dan ben ik telkens weer stil van het uitzicht. En besef ik tegelijkertijd dat dit land een land is voor motorrijders!”


Toevluchtsoord

Zwitserland heeft zich altijd afzijdig gehouden van het wereldtoneel. Het land bleeft neutraal bij allerlei conficten en was daardoor een toevluchtsoord voor mensen die leden onder het oorlogsgeweld. Ook nu is het land geen lid van de NAVO en niet aangesloten bij de Europese Unie. Wel laat het zich gelden in internationale fora als de Raad van Europa, de Wereldhandelsorganisatie en de Wereldbank.”


Après-ski

“In sport blinkt Zwitserland niet uit. Men teert op de successen van een enkeling in het wielrennen en tennis. Maar dan is het ook wel meteen raak met een kanjers als wereldkampioen wielrennen Cancellara en Roger Federer. En natuurlijk kunnen ze een aardig stukje skiën. Cultureel is het land ook divers. Ben je Francofiel dan voel je je senang in de Franse kantons, ben je de passen in Tessin gepasseerd dan waan je je in Italië terwijl in centraal Zwitserland en het Oberwallis het Duits is wat de koekoeksklok slaat. Maar iedereen voelt zich één in de gemoedelijke Zwitserse variant van carnaval: de après-ski.”


Vakantiehuizen in Zwitserland

Zwitserland is in de winter erg populair voor een skivakantie, maar ook in de andere seizoenen is het land in trek. De natuur van Zwitserland is zeer imposant, met name de Alpen die ruim 60 procent van het land beslaan. Het gebergte heeft veel bergtoppen van ruim 4000 meter hoogte. Hier is de eeuwige sneeuw te vinden, die zelfs in de zomer niet smelt. In steden als Interlaken en Gstaad zijn de culturele en culinaire genoegens goed te beleven. Geniet van de bekende lokale gerechten als de welbekende rösti, Zwitserse kazen als Emmenthal en het méringue schuimgebak.

Plein Ciel R4AC-7

Huiscode: ZWA116 (3 sterren)
Veysonnaz - Wallis (Zwitserland)
2 slaapkamers , 4 personen
week
05-12-2020 - 12-12-2020
€ 670,00

Inbegrepen in getoonde reissom:

  • Huursom: € 670,-
  • Toeristenbelasting: CHF 3,50 (± € 2,85) per persoon per nacht (ter plaatse te betalen)
  • Verbruikskosten incl.
Boek nu

Larix

Huiscode: ZWA010 (3 sterren)
Bürchen - Wallis (Zwitserland)
3 slaapkamers , 6 personen
week
05-12-2020 - 12-12-2020
€ 519,00

Inbegrepen in getoonde reissom:

  • Huursom: € 519,-
  • Eindschoonmaak: € 120,00 per verblijf (ter plaatse te betalen)
  • Toeristenbelasting: CHF 4,00 (± € 3,25) per persoon per nacht (ter plaatse te betalen)
  • Bedlinnen + handdoek: CHF 15,00 (± € 12,20) per persoon (ter plaatse te betalen)
  • Verbruikskosten incl.
Boek nu