Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma-vr 09:00-17:30 en za 10:00-14:00.

Vakantiehuizen in het Zwarte Woud en DE Allgäu

Terug naar overzicht

Het zwarte woud

Je bent in dit gebied omgeven door groene alpenweiden, glooiend heuvelland, steile bergtoppen, bossen, dalen en kristalheldere meren. Een vakantie in het Zwarte Woud staat dan ook zeker voor een geslaagde vakantie!

De Allgäu

Ook als je een vakantiehuis in Allgäu huurt, hoef je je niet te vervelen. Je kunt in zowel de Allgäu als het Zwarte Woud naar believen wandelen, klimmen, klauteren, fietsen of treinen naar je favoriete locatie. Dat kunnen burchten, kastelen en kloosters zijn. Of het water om te zeilen, te waterskiën of te windsurfen. 

Klokkenroute Schwarzwälder klok

De klokkenmakerij floreert hier al eeuwen. Daarvan kun je op spectaculaire wijze kennisnemen door de ‘Klokkenroute’ te volgen, een ruim 300 kilometer lang traject langs musea en fraaie bezienswaardigheden rondom de Schwarzwälder klok. Je komt langs oude vakwerksteden en schilderachtige dorpjes. Leg aan in een herberg om te genieten van de specialiteiten als zuiver mineraalwater, fruitige schnaps, volle wijnen, stevig boerenbrood en Schwarzwälder Schinken. In het schitterende landschap zijn bolhoed en koekoeksklok de welbekende symbolen. Neem ook de tijd voor een bezoek aan het kleurrijke Freiburg, de stad die 9 nobelprijswinnaars voorbracht.

Een vakantiehuizen in het Zwarte Woud en de Allgäu

Uw volgende bestemming?

Het Zwarte Woud is een vakantiebestemming die voor iedereen wat in petto heeft. In de bergen kunt u in de winter goed skiën en langlaufen en in de zomer kunt mountainbiken, wandelen of gewoon genieten van het prachtige uitzicht. Het hele jaar door kunt u bij Happyhome een mooie vakantie naar het Zwarte Woud regelen. Allgäu is een Duitse regio in het zuiden van Duitsland die zowel in de zomer als in de winter veel toeristen trekt. In de zomer kunt u hier uitstekend wandelen of uitrusten in één van de vele kuuroorden in de omgeving. In de winter kunt u menig mooie afdaling op de ski’s maken. Kortom, een veelzijdige vakantiebestemming!

Meer vakantiehuizen in Duitsland: