Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

Vakantiehuizen in Zuid-Europa

Zon, zee, vakantiehuis! Beleef een heerlijk ontspannen vakantie in een vakantiehuis. Lees meer en ontdek het aanbod. 

Naar de zon in Zuid-Europa

Fijne temperaturen, kilometerslange kust, een aangename zeewater temperatuur, heerlijk eten, een gemoedelijke sfeer en natuurlijk de zon: dát is vakantie in Zuid-Europa. Vind bij HappyHome jouw faovriete vakantiehuis in Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië of Portugal en geniet van een vakantie in Zuid-Europa.


Vakantiehuizen aan zee in Frankrijk, Italië, Kroatië, Portugal of Spanje

Liefhebbers van zon, zee en strand kunnen zich ongetwijfeld niets beters voorstellen; een vakantiehuis op loopafstand van het strand. Samen met de kinderen zandkastelen bouwen, een boekje lezen in je strandstoel, zwemmen en natuurlijk zonnen. Na een dag aan het strand keer je terug naar je HappyHome vakantiehuis, die op steenworpafstand van het strand staat. Toch nog even die zonsondergang bekijken? Dan ga je snel nog even terug naar het strand. Een HappyHome vakantiehuis aan zee? Daar wil je nooit meer weg!


Vakantiehuizen met privé zwembad in Frankrijk, Italië, Kroatië, Portugal of Spanje

Een vakantiehuis met privé zwembad in Zuid-Europa is echt ideaal. Neem een verfrissende ochtend duik om wakker te worden of doe toch dat "bommetje" om heerlijk af te koelen. En ook de kinderen kunnen veilig en lekker dichtbij genieten van de waterpret.

Huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Zuid-Europa

Een vakantie in Zuid-Europa is natuurlijk niet compleet zonder jouw trouwe viervoeter. Gelukkig is de hond in een groot aantal vakantiehuizen in Spanje, Italië, Kroatië, Frankrijk en Portugal hartstikke welkom. Samen genieten jullie van een welverdiende vakantie in het zonnige Zuid-Europa. Veel huisdiervriendelijke vakantiehuizen beschikken over een omheinde tuin zodat je trouwe vriend lekker los kan lopen. In veel accomodaties zijn er maximaal huisdieren toegestaan in een woning. WIl je er meer meenemen? Neem dan contact met ons op, we kijken graag naar de mogelijkheden.