Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

Wijnbeleving vakantiehuizen

Wijnbeleving vakantiehuizen

Heerlijke wijnen en mooie vakantiehuizen!

Tijdens de vakantie lekker genieten van de lokale wijnen? Speciaal voor alle wijnliefhebbers hebben wij vakantiehuizen geselecteerd waar je heerlijk kunt genieten van de mooiste wijnen.


Geniet van Italiaanse wijnen

Italiaanse wijnen zijn wereldberoemd, Italië is niet voor niets een van de grootste wijnlanden ter wereld. Geniet van prachtige wijngaarden, mooie wijnkelders en de fijnste wijnproeverijen. Denk daarbij nog een mooi vakantiehuis en je hebt een super vakantie.

Ga naar de wijnbelevingen in Italië


Prachtige Spaanse wijnkelders

Een liefhebber van de Spaanse wijnen? Boek dan een vakantiehuis in Spanje in de maanden september en oktober en beleef een fantastische wijnervaring.

Boek een wijnbeleving in Spanje


Ervaar de Franse wijnen

Een vakantiehuis in Frankrijk is nooit verkeerd, helemaal niet als je wijnliefhebber bent! Proef de lokale wijnen, wandel door de wijngaarden en geniet daarna lekker in je eigen vakantiehuis.

Bekijk de Franse wijnbelevingen


Geniet van de Duitse wijnen

Genieten van lekkere wijn, maar wil je niet te ver reizen? Denk dan eens aan een vakantiehuis in Duitsland! Zo ervaar je een fantastische wijnbeleving dichtbij huis.

Ga naar de wijnbelevingen in Duitsland


Nederlandse wijnfeesten

Nederland staat niet bepaald bekend om de wijnbouw, maar toch is er ook dichtbij huis voor de wijnliefhebber genoeg te beleven! Tijdens het weekend van  25, 26 en 27 september zijn in Groesbeek de Nederlandse Wijnfeesten Groesbeek. Vanuit je vakantiewoning op Resort De Zeven Heuvelen ben je er zo!

Boek Resort de Zeven Heuvelen