Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

een heerlijk weekendje weg!

Een weekendje weg is de ideale manier om weer even op te laden! Geniet met vrienden en familie op één van onze vakantieparken met verschillende faciliteiten of kies voor een vrijstaand vakantiehuis middenin de natuur. Keuze genoeg!

Een weekend er tussenuit!

Ga er eens een weekend tussenuit. Samen met zijn tweeën, met het hele gezin of met vrienden. HappyHome biedt u verschillende mogelijkheden om binnen Europa een lekker weekendje weg te gaan. De mogelijkheden om er even helemaal uit te zijn, zijn met HappyHome eindeloos.Wil je een privé zwembad, een bosrijke omgeving, een woning tussen de bergen, aan het strand of in de zon? Dit allemaal is geen probleem voor een mooi weekend weg met HappyHome.

Aanbiedingen weekend weg

Een weekendje naar de zon, naar de kust of in het bos? Op HappyHome vind je altijd een vakantiehuis dat bij je past. Van vakantiehuizen met sauna tot privé zwembaden, in Nederland of in Zuid-Europa, je vindt jouw ideale vakantiehuis op HappyHome. Een weekendje weg wordt wel heel voordelig met onze aanbiedingen. Ontdek welke vakantiehuizen voor een weekend weg en nu voordelig te boeken zijn.

Weekendje weg aanbiedingenWeekendje weg aanbiedingenWeekend weg aanbiedingen

Groepshuizen voor een weekendje weg

Een weekendje weg met een groep? Ook dat kan in een HappyHome vakantiehuis. In een groepshuis ben je gezellig samen, maar heb je toch alle ruimte om je eigen gang te gaan. Kies bijvoorbeeld een groepshuis met eigen sauna of jacuzzi en kom heerlijk tot rust! 

Groepshuizen weekend wegWeekend weg groepshuizenWeekend weg groepshuizen

Wellness weekend vakantiehuizen

Eens echt genieten, ontspannen en helemaal tot rust komen tijdens een weekendje weg? Boek dan één van onze wellness vakantiehuizen met bijvoorbeeld een eigen jacuzzi en/of sauna! Wil je ook op je gemakje wat baantjes trekken? Kies dan voor een vakantiehuis met privé zwembad!

Wellness weekend wegWellness weekend wegVakantiehuizen privé zwembad

Weekend weg op een vakantiepark

Wil je tijdens een weekend weg verblijven op een vakantiepark? We hebben diverse kleinschalige vakantieparken in ons aanbod. Geniet van een vakantie in een vakantiehuis met de faciliteiten van een vakantiepark. Ontdek onze vakantieparken in onder andere Nederland, Duitsland en België. 

Vakantiepark DuitslandlVakantiepark NederlandVakantiepark België