Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

vakantiehuizen salzburgerland

Meer dan alleen wintersport

Vakantiehuizen in Salzburgerland

Sneeuw- en zomerpret

"We zijn in Oostenrijk en dus is ook dit gebied rijk aan wintersport. Op de Großvenediger en Wildkogel mix je skipret met romantiek. Kilometers pistes en schitterende panorama’s staan daar garant voor. Een heel fijne, 14 kilometer lange afdaling brengt je vanaf de Wildkogel Arena tot in het centrum van Bramberg. In Salzburgerland worden nieuwe vormen van sneeuwpret als snowkiten, airborden en snowtubing steeds populairder. En als je een vakantiehuis in Salzburgerland wilt huren in bijvoorbeeld lente of zomer: er is meer dan sneeuw alleen."


Salzkammergut

"In de streek Salzkammergut kun je ook in de zomermaanden van natuur en cultuur genieten. Salzkammergut is een echt zomergebied voor wandelaars en fietsers. De bergen hier zijn qua hoogte (700 meter+) goed bij te benen. Voor de fietsers liggen er meer dan 6.000 kilometers fiets- en mountainbike paden. En Mozart fietst mee op de 450 kilometer lange Mozart Radweg. Voor de profs is er de jaarlijkse Salzkammergut Trofee, de marathon voor mountainbikers.""


Mozart Museum

"Salzburg staat bijna geheel in het teken van W.A Mozart. Je zou kunnen zeggen dat de stad swingt op de kleine meester, qua levensstijl toch de eerste popartiest. ‘Eine kleine Nachtmusik’ is een van zijn vele grote hits. In het geboortehuis kun je op de derde verdieping het Mozart Museum bezichtigen. Elders in de stad kom je hem ook overal tegen. Zeker in het Festspielhaus van de Salzburger Festspiele. Salzburg zelf is ook de moeite waard. Kijk maar in de Altstadt en in de Fransicaner Kerk uit de 8e eeuw."


Nationaal park Hohe Tauern

"Een paradijs voor natuur- én autoliefhebbers is het nationale park Hohe Tauern, met in het dorp het Porsche museum. En in Werfen kun je je vergapen aan een heus wereldwonder: de grootste ijsgrot ter wereld. Maar je kunt er niet omheen, dit is Mozart land."


Vakantiehuizen in Tirol

De bekendste vakantiebestemming van Oostenrijk is Tirol. Wie is er nou niet bekend met de Alpenmeisjes, Lederhosen, pullen bier en wienerschnitzel. Daarnaast is er ook nog het adembenemende Alpenlandschap.

Meer vakantiehuizen in Oostenrijk: