Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

vakantiehuizen rhon en weserbergland

Sprookjesachtige vakantie

Vakantiehuizen in Rhon, Waldhessen en Weserbergland

Vakantiehuis Rhon en Waldhessen huren

Als je een vakantiehuis huurt in Rhon & Waldhessen, zul je merken dat deze Duitse streek vrij rustig is. Het is een dunbevolkt gebied. De mensen die er wonen, verschansen zich in hun vakwerkhuizen. Maar laat je hierdoor niet afschrikken. In Rhon & waldhessen en Weserbergland is het goed toeven en er valt veel te beleven. Je bent welkom in de winter om te skiën en te langlaufen. In de adventstijd in december is het gezellig in de pittoreske stadjes en dorpjes. Zomers is het verstilde waldhessen een ideaal wandel- en fietsgebied. Ook aan de kinderen is gedacht met sprookjesroutes, een cowboypark en een leerzaam flora- en faunapad."

"Het berglandschap in Rhon & waldhessen komt rechtstreeks uit de sprookjesboeken van de gebroeders Grimm. Onneembare burchten en kastelen en kerken die zo zijn gebouwd dat ze bestand waren tegen plunderingen."


Vakantiehuis Weserbergland huren

"Het Weserbergland is een zacht glooiend heuvellandschap waar doorheen de Weser stroomt. Aan deze rivier liggen historische vakwerksteden, de één nog mooier dan de andere. Als je een vakantiehuis in het Weserbergland boekt, dan kun je dit gebied goed verkennen over het Weser fietspad of met een boottocht."

Vakantiehuizen Weserbergland

Stoomtrein Blumberg

"Spannend! Dwars door de  Schwarze Moor. Een enorm heideveld met een speciaal pad voor kinderen waar je alles te weten komt over wat er groeit, bloeit, kwaakt en fladdert. Vanuit Hanau, de geboorteplaats van de gebroeders Grimm, volg je de sprookjesroute en kom je veel sprookjesfiguren tegen. Tijdens het sprookjesfestival worden bekende sprookjes opgevoerd en komen Sneeuwwitje en Repelsteeltje tot leven. Het Western Court Park Ponde Rosa in Rosa is gebaseerd op de legendarische tv-serie Bonanza uit de jaren 1960. In dit themapark kunnen westernfans hun paarden de sporen geven in cowboyland. Hände hoch, Joe!"


Vakantiehuizen Rhön en Wladhessen

Deze regio in het midden van Duitsland wordt gekenmerkt door groene bossen, fraaie panorama´s en gezellige stadjes en dorpen. In de winter kunt u er langlaufen, winterwandelingen maken en zelfd skiën.

Meer vakantiehuizen in Duitsland: