Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

vakantiehuizen praag;

Ongekende schoonheid

Vakantiehuizen Praag

Dag en nacht ongekend mooi

Petr Soudsky, landspecialist Tsjechië: "Praag, gelegen op een heuvelachtig terrein aan de beide oevers van de rivier de Moldau, is van ongekende schoonheid qua architectuur, historie, kronkelende straatjes en beroemde bezienswaardigheden. Ik noem de Oude Stad, de Karel´s brug en de Praagse burcht. Maar ook het nachtleven is mooi. Een bezoek aan een jazzclub kan ik je aanbevelen.”


Kastelen

“In de omgeving valt ook veel te genieten, bijvoorbeeld van het kasteel Karlštejn, dat koning Karel IV liet bouwen. Křivoklát is een ander koninklijk kasteel dat je kunt ‘aandoen‘. Van bijzondere historische betekenis is kasteel Konopiště, waar tot 1914 de toenmalige troonopvolger Ferdinand woonde. De aanslag op Franz Ferdinand was de feitelijke aanleiding voor de Eerste Wereldoorlog.”


Boottochten in Praag

“Een tocht over een rivier in Tsjechië is een belevenis. In een aangenaam vaartempo geniet je onderweg van wonderschone natuur en culturele en historische monumenten. Zo ook op de rivier Sázava. Tijdens de zomervakantie vervoert de speciale stoomtrein van de Sázava-lijn, bootjes uit Praag naar het Sázava riviergebied. Je kunt ook een 2-3 persoons kano huren en vanaf de stad Týnec nad Sázavou naar Pikovice peddelen. Daar kun je de kano achterlaten en teruggaan per trein.”


Bezienswaardigheden

“Een vakantiehuis in de omgeving van Praag is de ideale uitvalbasis om verschillende bezienswaardigheden te bezoeken. Zo is het sinds kort mogelijk de voormalige jezuïet seminarie in Kutná Hora te bezichtigen. Een bezoek aan de prachtige kerk van Sint Barbora is evenzo de moeite waard. Ook in Kutná Hora kun je de kerk bewonderen. En natuurlijk is je vakantie niet compleet zonder een bezoek aan de bierbrouwerij in Krušovice. Wel eerst aanmelden.”


Vakantiehuizen Praag

Midden in Tsjechië ligt Praag, ook wel de Gouden Stad aan de Moldau genaamd. Deze prachtige stad heeft voor ieder wel wat wils en is daarom dus ook immens populair als vakantiebestemming. Bezoek de vele paleizen, musea, winkels, restaurants en cafés.

Meer vakantiehuizen in Tsjechië:

 

Vakantiehuis in Praha 7-Letna

Huiscode: TBP202 (3 sterren)
Praha 7-Letna - Praag (Tsjechië)
1 slaapkamer , 5 personen
week
28-11-2020 - 05-12-2020
€ 899,00

Inbegrepen in getoonde reissom:

  • Huursom: € 899,-
  • Toeristenbelasting: CZK 21,00 (± € 0,75) per persoon per nacht (ter plaatse te betalen)
  • Bedlinnen + handdoek
  • Eindschoonmaak
  • Verbruikskosten incl.
Boek nu

Vakantiehuis in Praha 1-Nove Mesto

Huiscode: TBP142 (4 sterren)
Praha 1-Nove Mesto - Praag (Tsjechië)
slaapkamers , 2 personen
week
28-11-2020 - 05-12-2020
€ 529,00

Inbegrepen in getoonde reissom:

  • Huursom: € 529,-
  • Bedlinnen + handdoek
  • Eindschoonmaak
  • Verbruikskosten incl.
Boek nu