Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

vakantiehuizen moezel hunsrück odenwald neckar taubertal

Cultuur en wijn proeven

Vakantiehuizen Moezel, Hunsrück en Odenwald

Fantastische fietsroutes

"Wat je ook gaat doen in dit gebied, je ontkomt niet aan de 544 kilometer lange rivier de Moezel. Want langs dit water liggen fantastische routes voor hikers en fietsers! Een vakantiehuis huren in Moezel & Hunsrück, Odenwald en Necker & Taubertal is ideaal voor actieve vakantiegangers."


Trier

"Een beetje hiker volgt het Hunsrück pad. Deze route werd in 2009 verkozen tot ‘Hiking Trail of the Year’. Dit pad volgt de oude Romeinse militaire route over de bergruggen van de Hunsrück naar Trier. Onderweg adembenemende panorama's, over smalle paden en langs wilde beken. In musea en dorpen ligt het Romeinse verleden aan je voeten. Trier geldt als de oudste Romeinse nederzetting van Duitsland, met als bewijs de 2e eeuwse stadspoort de Porta Nigra en verder het amfitheater. Trier staat ook bekend als centrum van de wijnhandel en de geboorteplaats van Karl Marx. De Heilige Rok van Trier, het onderkleed of de tuniek van Jezus, wordt hier in 2010 tijdelijk tentoongesteld."

Vakantiehuizen Moezel Regio


Vakantiehuizen in Moezel & Hunrück en Odenwald

Het Odenwald is met zijn vele natuurparken een uitstekend wandel- en fietsgebied. In Odenwald is het hele jaar door wel iets te beleven. In de zomer kunt u genieten van de fraaie dorpjes en kastelen, terwijl u zich in de winter kunt uitleven in de sneeuw.

Meer vakantiehuizen in Duitsland: