Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

vakantiehuizen midi-pyrenees

Ondergewaardeerde vakantiebestemming

Vakantiehuizen Midi-Pyrenees

Mooie wandelingen

"De Midi-Pyreneeën is een door Nederlanders onderschat gebied. Ik weet niet waarom want het is zeer afwisselend met bergen, dalen, rivieren en fraaie steden. Het is bij uitstek een streek voor de mooiste bergwandelingen. In het voorjaar geef je in Transhumances je wandeling een feestelijke bestemming. Daar zijn veel festiviteiten als de boeren hun fraai versierde vee naar de hoger gelegen weiden brengen. Alle reden dus om in de Midi-Pyreneeën een vakantiehuis te huren!"


Roze huizen van Toulouse

"Neem Toulouse met z’n roze huizen en Albi, in z’n geheel UNESCO werelderfgoed. Maar ook Cahors, gelegen in het oudste wijngebied van Frankrijk, dat kan bogen op de beroemde Pont Valentré. Of de Katharen dorpjes, bevolkt door een religieuze groepering die zich beschouwt als de ware christelijke kerk. En de zone pastorale (herdersgebied) waar je te maken kunt krijgen met overstekende kuddes vee. Dus kijk uit voor kop-staart botsingen!"


Airbus 380

"Toulouse is de stad waar het Airbus 380 vliegtuig wordt geassembleerd. Het laatste traject van het transport van aan te voeren onderdelen zoals een romp of een staartstuk, vindt over de weg plaats. En daarvoor moet op de wegen in de omgeving alles wijken. Dat levert een spectaculair schouwspel op. In de plaats Langon kun je zelfs informeren wanneer er zo’n transport is en wat de beste kijkplekken zijn."


Vakantiehuizen Midi-Pyreneeën

De Midi-Pyreneeën vindt u in het hart van het zuidwesten van Frankrijk. Volgens velen is dit een vakantiebestemming voor de echte levensgenieter. Opvallend in deze regio is de grote verscheidenheid aan landschappen wat veel mogelijkheden aan activiteiten met zich meebrengt, maar ook het aangename klimaat en de frisse lucht.

Meer vakantiehuizen in Frankrijk: