Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

vakantiehuizen marche

Al het goede van Italië

Vakantiehuizen Marche

Zo vriendelijk als het klimaat

Claudia Giovannini, landspecialist Italië: "Een land tot in de finesses leren kennen tijdens een vakantie, is natuurlijk onmogelijk. Behalve als je een vakantiehuis in Marche huurt. In Marche vind je bergen, meren, zand- en kiezelstranden, glooiende, groene heuvels, bossen, rivieren, rotskusten, middeleeuwse stadjes, klassieke kunst, nationale parken, romantische baaien, wijn, olijven en fruit. En Marchigiani die zo vriendelijk zijn als het klimaat. Kortom: Italië. Maar dan in Marche."


Bezienswaardigheden Marche

"Ik licht er een paar zaken voor je uit. Het plaatsje Urbino met z’n Palazzo Ducale, een typisch voorbeeld van architectuur uit de Italiaanse Renaissance. Verder musea, galerieën, antiekmarkten, theater en concerten."


Kilometerslange zandstranden

"Pesaro, geboorteplaats van Rossini, is met zijn opera, conservatorium, concerten en het Rossini festival ideaal voor opera- en muziekliefhebbers. Maar met z’n leuke winkelstraten en kilometerslange schone zandstranden ook goed voor shoppers en strandgangers. Het oud Romeinse Fano heeft z’n antiekmarkten, Macerata, z’n opera uitvoeringen. En Gradara een prachtig middeleeuws fort."


San Marino

"Monti Sibillini en Gran Sasso zijn natuurparken evenals het Monti della Laga. Als biker, wandelaar, kanoër, visser of ruiter geniet je hier van prachtig natuurschoon. Vogelaars zien ze vliegen, de adelaars, valken en uilen. De elegante universiteitsstad stad Bologna en het dwergstaatje San Marino zijn een autoritje waard."


Vakantiehuizen Marche

De Italiaanse regio Marche in het midden van Oost-Italië kent vele verschillende gezichten. Er is de toeristische kust met drukke badplaatsen, maar ook het rustige, bergachtige achterland.

Meer vakantiehuizen in Italië: