Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

vakantiehuizen Lorraine Champagne

Meer dan champagne!

Vakantiehuizen in Lorraine - Champagne

Gastvrije champagnestreek

"De rivieren Maas en Semoy kronkelen, de vogels in het vogelparadijs Lac du Der fluiten, de golfers op de diverse banen putten en ja, de kurken knallen. Boek een vakantiehuis in Lorraine of Champagne en voel u welkom in een streek die de feestdrank produceert en dus per definitie heel gastvrij is."


Champagneroutes

"De champagne mag alleen maar zo heten als de wijn ook echt geproduceerd is in de twee gebieden rond de Marne en de Aube, ten zuiden van Reims. Hier kun je diverse champagneroutes volgen en bij de wijnhuizen en wijnboeren proeven dat er nog veel meer lekkers schuimt dan Moët & Chandon, Pommery of Veuve Clicquot. Betaalbaarder ook!”


Cultuur langs de Maas

"Als je meer wilt dan Champagne dan kun je het krijgen. Zoals ik al zei, niet alleen de wijn bruist. Cultuurliefhebbers kunnen langs de Maas culturele etappes afleggen en genieten van musea, religieuze kunstwerken en kastelen."


Grootste kasteel van Europa

"In Reims staat de kathedraal waar de koningen ingehuldigd werden. Sedan heeft het grootste kasteel van Europa. Sportievelingen gaan mountainbiken of in één van de meren en meertjes zeilen, surfen, kanoën of waterscooteren."


Vakantiehuizen in Lorraine & Champagne

De Lorraine en Champagne liggen in het noorden van Frankrijk, op de grens met België. Voor prachtige natuurgebieden met uitgestrekte bossen, bergen en meren zit u hier op de goede plek.  In de Lorraine of Champagne kunt u verschillende soorten vakanties houden. Genieten van lange wandelingen of relaxen met een heerlijk wijntje. En de korte afstand van Nederland maakt het tot een passende bestemming als u er even uit wilt zonder ver te reizen.

Meer vakantiehuizen in Frankrijk: