Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

vakantiehuizen loire

Huur een kasteel

Vakantiehuizen Loire

Fietsen in het Loiredal

"Een vakantiehuis in de Loire bevindt zich in een lichtglooiende rivierlandschap dat met wijngaarden, bossen, heidevelden, akkers, weiden en parklandschappen zeer gevarieerd is. Het Loiredal wordt ook wel de ‘Tuin van Frankrijk’ genoemd. Fietsen en kanoën kun je hier naar hartelust."


Vakantie kastelen Loire

"Het bekendst is de Loire door de vele kastelen, elk met een eigen historie en achtergrond. Je kunt bij HappyHome zelfs je eigen kasteel huren en dus als kasteelheer of -dame je vakantie doorbrengen."


Jeu de boule of pétangue

"Een volkssport is pétangue oftewel jeu de boules. Er zijn echte competities waar veel geld in omgaat. Maar het leukste is om zelf een keer mee te doen met een gezelschap Fransen. De paar uur die een wedstrijd kan duren, overbrug je gemakkelijk als een echte Fransman: met behulp van een glaasje rood of een pastis. Passief kun je ook goed van het spel genieten: in het Jeu de Boules Museum in Saint-Bonnet-le-Château."


Vakantiehuizen in Loire

De Loire ligt in het noorden van Frankrijk en is genoemd naar de gelijknamige rivier. Als vakantiebestemming staat de Loire vooral bekend om de mooie kastelen en de rijke historie. Het huren van een vakantiehuisje in de Loire is te combineren met vele verschillende soorten vakanties. Met het zachte klimaat is dit gedurende het hele jaar een prima plek om er even tussenuit te gaan. In de Loire zult u zeker genieten vanuit uw vakantiehuis.

Meer vakantiehuizen in Frankrijk: