Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

vakantiehuizen picardië ile de france

Bruisend centrum

Vakantiehuizen Picardië en Ile de France

Ile de France

De dynamische en romantische metropool Parijs ligt in deze regio. Schitterende historie en cultuur die iedere seconde door alles in Parijs uitgestraald wordt. Beroemde kunstwerken en musea. Het Louvre is natuurlijk bij iedereen bekend, toch zijn er meer wereldberoemde kunstenaars die hun levenswerk in de Franse hoofdstad tonen.

Bezoek bijvoorbeeld ook eens het Musée Rodin met het overbekende beeld van ‘De Denker’ of het Centre Pompidou met moderne kunst. Uiteraard maakt u de korte trip buiten Parijs naar Het Versailles, het Château van Lodewijk XIV wat ingericht is als museum, met schitterende tuinen en prachtige kunst.

Vakantiehuizen in ParijsDe 20 arrondissementen van Parijs hebben vaak hun eigen specifieke kenmerken. Zo is het 18e, genaamd Butte-Montmartre, bekend om zijn kunstenaars die op straat hun kunstwerken maken en verkopen en de basiliek Sacré Coeur.

Tijdens uw wandeltochten door de stad ziet u de stalletjes met crêpes en de uitstallingen van oesters op ijs die ter plaatse voor u open gemaakt worden, verser kan het niet. Zoek je favoriete vakantiehuis of vakantiepark op en laat je wegvoeren in deze wereldstad met een weldaad aan bezienswaardigheden en uitzonderlijke warenhuizen.

Parijs, de stad die vierentwintig uur per dag leeft!

 

Picardië

Prachtige kliffen van Picardie  Haven in Picardie  Vakantiehuizen in Picardie  Zwembad Picardie

Picardië ligt in een mooie streek ten noorden van Parijs. Getuige de vele kastelen en kloosters een regio die zeer geliefd was bij de edelen van weleer. Ook vandaag de dag een ideale omgeving voor die speciale vakantie belevenis. De kust met statige uit zee omhoog reizende krijt kliffen en heerlijke zandstranden met weidse uitzichten naar de horizon over de golvende zee.

Meer landinwaarts heulvelachtige landschappen met riviertjes waar je op forel kunt vissen en zelfs hier en daar een sompig stukje moeras. Prima vakantie regio met prachtige vakantiehuizen, lekker wandelen, fietsen en tot rust komen. Iedere dag is een feest, zeker als je daar een glas overheerlijke champagne uit de streek bij schenkt.

Picardië, prachtige afwisselende, verrassende en bruisende streek!

 

Disneyland Resort Parijs en Parc Asterix

Parc Asterix in Plailly is een compleet pretpark gebaseerd op alles wat te maken heeft met de beide stripfiguren Asterix en Obelix. Achtbanen, spookhuis, waterattracties en glijbaan.Voor de kinderen natuurlijk een must om te bezoeken. Het park is geopend van april tot november.

Iets buiten de streek, richting Parijs is natuurlijk Disneyland Parijs te vinden. Hier hoeven we natuurlijk niets over te vertellen. Dit park is overbekend bij de kinderen. Vele zijn er dan ook al geweest. Hebben de kinderen het park nog niet bezocht? Boek dan een vakantiehuis in Picardie en beleef samen met de kinderen die onvergetelijke dagen!


Vakantiehuizen in Picardië en Ile de France

In het noordwesten van Frankrijk bevindt zich een vrij onbekende Franse regio: Picardië. Als vakantiebestemming heeft deze regio veel te bieden: pittoreske dorpjes tot lange zandstranden en een groen achterland. Uw verblijf in Picardië kunt u combineren met verschillende type vakanties. Genieten van de natuurlijke schoonheid of een portie historie opsnuiven, het kan hier allemaal. U zult volop genieten van uw vakantiehuis van Happyhome.

Ile de France ligt in het hart van Frankrijk. Parijs vormt het middelpunt van deze regio. Ile de France als regio is niet alleen de moeite waard om de moderne, drukke stad Parijs te bezoeken. Ile de France zelf telt fraaie kastelen en idyllische dorpjes en is met recht een authentiek stukje Frankrijk te noemen.

Meer vakantiehuizen Frankrijk:

Vakantiehuis in Vaudoy-en-Brie

Huiscode: FIS021 (4 sterren)
Vaudoy-En-Brie - Ile de France (Frankrijk)
3 slaapkamers , 5 personen
week
28-11-2020 - 05-12-2020
€ 350,00

Inbegrepen in getoonde reissom:

 • Huursom: € 350,-
 • Electriciteit en water incl.

Niet inbegrepen::

 • Borgsom,
 • Verwarmingskosten exclusief
Boek nu

Vakantiehuis in Vaudoy-en-Brie

Huiscode: FIS018 (4 sterren)
Vaudoy-En-Brie - Ile de France (Frankrijk)
4 slaapkamers , 8 personen
week
28-11-2020 - 05-12-2020
€ 390,00

Inbegrepen in getoonde reissom:

 • Huursom: € 390,-
 • Electriciteit en water incl.

Niet inbegrepen::

 • Borgsom,
 • Verwarmingskosten exclusief
Boek nu

Vakantiehuis in Roisel

Huiscode: FNR024 (4 sterren)
Roisel - Picardië (Frankrijk)
3 slaapkamers , 6 personen
week
05-12-2020 - 12-12-2020
€ 359,00

Inbegrepen in getoonde reissom:

 • Huursom: € 359,-
 • Toeristenbelasting: € 2,00 per persoon per nacht (ter plaatse te betalen)
 • Bedlinnen + handdoek
 • Electriciteit incl in wk 19-39

Niet inbegrepen::

 • Verwarmingskosten exclusief
Boek nu