Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

vakantiehuizen harz berlijn

The place to be!

Vakantiehuizen in Harz en Berlijn

Stedentrip Berlijn

"Ga je op stedentrip naar Berlijn, dan kun je heerlijk chillen in de Tiergarten, het Central Park van Berlijn. Langs de rivier de Spree is het ook goed toeven aan één van de stadsstranden. Vergeet niet te sightseeën. Ik noem: Brandenburger Tor, Unter den Linden, Kurfürstendamm, Holocaust-Mahnmal, Rijksdag, Slot Charlottenburg.Heb je slecht weer tijdens je citytrip Berlijn? Geniet dan van één van de musea op het Museumeiland. Of neem de wijk naar waar het allemaal gebeurt: Kreuzberg. Vroeger een slechte buurt, nu een hotspot. Berlijn is een metropool waar iedereen zich snel thuisvoelt."

Vakantiehuizen Berlijn

Vakantiehuizen Mecklenburg-Vorpommern


Extreme veelzijdigheid

"De Harz is een streek in het noorden van Dutisland. De verscheidenheid in deze streek is bijna extreem te noemen. Stilte en rust van eeuwig ruisende bossen in de Harz, de streek voor wintersporters, wandelaars en... geologen."

Vakantiehuizen Harz


Kruidenlikeur

"Van een heel ander kaliber maar niet minder lekker is dé alcoholische uitvinding van de Harz, Schierker Feuerstein. Kruidenlikeur die je geproefd moet hebben. Dat durf ik niet met zekerheid te zeggen van de worst hier. Zeer stevige kost, zeer stevig van smaak en dan druk ik me nog voorzichtig uit. Als je 'm probeert, spreek daarna niet meteen af met je vriend of vriendin..."


Vakantiehuizen in Berlijn en Harz

Berlijn leent zich uitstekend voor uw culturele stedentrip.De Berlijnse Muur, de Rijksdag en Checkpoint Charlie zijn enkele van de vele bezienswaardigheden die Berlijn rijk is. Ook de parken en intrigerende monumenten van Berlijn zijn een bezoekje waard.

Harz is een boeiende vakantiebestemming in Duitsland, op zo’n 450km van Nederland. Duitslands meest noordelijke middelgebergte is grotendeels een natuurbeschermingsgebied. U vindt in dit Nationale Park veel bossen, meertjes, rivieren, rotsen, watervallen en mooie kleine dorpjes, met gezellige pleintjes, fraaie kastelen en kerken.

Meer vakantiehuizen in Duitsland: