Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

vakantiehuizen Elzas Vogezen Jura

Schilderachtig mooi

Vakantiehuizen Elzas, Vogezen en Jura

Wandelen, fietsen en langlaufen

"Huur een vakantiehuis in de Elzas , Vogezen en Jura en ontdek de schilderachtig mooie natuur. Er zijn (beschermde) natuurgebieden waar je heerlijk kunt (sneeuw)wandelen, fietsen, paardrijden en langlaufen. Vanaf de hoge toppen van het natuurpark 'Ballons des Vosges' kun je genieten van schitterende uitzichten."


Wijngaarden Elzas

"Behalve natuur zijn er de gemoedelijke dorpen en stadjes. Gelegen in valleien, tussen de hellingen vol Elzasser wijngaarden. Hier is het goed toeven op een terras met een zuurkoolschotel en een glas Riesling."


Moezel

"Straatsburg is, behalve als zetel van het Europese parlement, onder meer bekend van zijn grote kerstmarkt. Mulhouse heeft z’n automobiel-, spoorweg- en brandweermuseum en Colmar heeft in augustus z’n Foire aux vins in middeleeuwse sfeer. Door Epinal stroomt de Moezel en wie Moezel zegt, zegt ‘santé’ of beter hier ‘prost’! Het kasteelpark en de basiliek zijn je bezoek waard."


Gérardmer en Vogezen

"Gérardmer aan het grootste meer van de Vogezen, is meer de plaats voor de jonge of de onvermoeibare toerist. Hier vind je bioscopen, discotheken en het casino. Dus overdag zeilen, zwemmen of waterfietsen en in de avonduren een gokje wagen of dansen tot in de kleine uurtjes."


Vakantiehuizen in de Elzas, Vogezen en Jura

De Elzas, Vogezen en Jura bevinden zich in het noordoosten van Frankrijk. Kenmerken voor deze populaire regio’s is het prachtig groene landschap met glooiende weiden, bergen en valleien. Uw verblijf in een vakantiewoning kunt u combineren met diverse type vakanties. U kunt ontspannen in de zomer, maar ook skiën in de winter. Het hele jaar zijn de Elzas, de Vogezen en de Jura dus zeer geschikt om een vakantiehuis te huren.

Meer vakantiehuizen in Frankrijk: