Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

vakantiehuizen drome

Rotsvast karakter

Vakantiehuizen Drôme

Mont Ventoux

"De rotsen in de Drôme zijn een groot speelterrein voor klimmers. Van ieder niveau. Er zijn tientallen klim spots met overhangende rotsen, richels, losse platen en spleten. Hier heersen de Escaladisten. Van natuurpark Vercors tot Buis-les-Baronnies in de schaduw van de Mont Ventoux."


Culinaire wijnreis

"In deze gemoedelijke, mediterrane streek kun je ook gewoon een culinaire wijnreis maken. Nou gewoon? Huur een vakantiehuis in de Drôme en geniet volop van het weidse landschap en de indrukwekkende vergezichten. Je komt langs de villages van Côtes du Rhône Zuid, waar voortreffelijke wijnen vandaan komen. En de prijs-kwaliteit verhouding zorgt voor een goede nasmaak.”


Ei van de zon

"Geniet ook van de olijfolie uit Nyons, het parelhoen (pintadeau de la Drôme), het pittige geitenkaasje picodon, de noga uit Montélimar, de  meloenen, peren, perziken, en vooral ook van de truffels! Je ziet en proeft: dit gebied is ook voor niet-klimmers een droom! De hier geteelde abrikoos wordt de ‘gouden appel’ of ook wel ‘het ei van de zon’ genoemd. Volgens de overlevering heeft een van de drie heiligen één zo’n vrucht uit dit gebied aan het kindeke Jezus geschonken."


Vakantiehuizen Drôme

De Drôme is een populaire vakantiebestemming in het zuiden van Frankrijk. Met de vele bergen, kronkelende rivieren, middeleeuwse architectuur en cultuur is dit een zeer veelzijdige vakantiebestemming. Deze regio biedt vele mogelijkheden om te mountainbiken, paardrijden, kanoën of gewoon genieten van de ongerepte natuur en het goede klimaat. In de Drôme zult u het zeker naar uw zin hebben.

Meer vakantiehuizen in Frankrijk: