Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

vakantiehuizen costa blanca costa azahar

Naar hartelust vakantie vieren

Vakantiehuizen aan de Costa Dorada en Ebro Delta

Gouden Kust

Landspecialist Marie-Laure Choquer: “De Gouden Kust dankt z’n naam aan honderden kilometers goudgeel strand waar je naar hartelust vakantie kunt vieren. Inderdaad ‘vieren’. Boek een vakantiehuisje aan de Costa Dora en naast het betere strand- en watersportvertier, kun je los gaan in de discotheken aan de kust. Met Salou als bruisend centrum en startpunt van veel vakantieavontuurtjes, onder meer in de pret- en avonturenparken in de omgeving. Als je je kunt losrukken van de strandgeneugten, dan kun je veel moois zien in plaatsjes als Siurana, het mooiste dorp van de kust en Prades, het rode dorp. Op 3 juli op Fiesta del Caca spuit de fontein hier geen water maar cava, de Spaanse variant van champagne.”


Ebro Delta

“Tussen Barcelona en Valencia ligt de Ebro Delta, een prachtige en zeer belangrijke natuurlijke waterhabitat. HappyHome biedt diverse vakantiehuisjes aan in de Ebro Delta, die verschillende ecosystemen, waaronder zandduinen, zoute moerassen en rijstvelden heeft. Je kunt hier 300 verschillende soorten vogels spotten waaronder kraanvogels, purperreigers, visarenden en lepelaars. Ook komt hier een zeldzame met uitsterven bedreigde zoetwater-mossel voor. Voor natuurliefhebbers een gebied om van te watertanden.”

Vakantiehuizen Ebro Delta


Gaudi

“Buiten het sprankelende stadsleven van Barcelona met z’n oude wijken, Ramblas en Gaudi bouwwerken, is de rust van het binnenland weldadig. Catalonië is één van de belangrijkste wijnstreken en het is heerlijk toeren door de velden. Op de kalkgrond van de Penedes worden de cava’s verbouwd. Mousserend lekkers dat als twee druppels wijn lijkt op champagne. Een glaasje proeven is al feest!”


Vakantiehuizen Costa Dorada en Ebro Delta

In het oosten van Spanje lopen de verschillende costa’s in elkaar over, zo ook de Costa Dora. Brede stranden wisselen elkaar af vanaf Blanes tot 70 kilometer ten zuiden van Tarragona.

De Ebro Delta, 70 kilometer onder Tarragona, maakt deel uit van de populaire Costa Dorada in het oosten van Spanje. Vanaf Blanes tot aan de Ebro Delta wisselen brede stranden en authentieke vissersdorpjes elkaar af.

Meer vakantiehuizen in Spanje: