Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

vakantiehuizen costa blanca costa azahar

De witste, de grootste, de breedste

Vakantiehuizen aan de Costa Blanca & Costa del Azahar

De mooiste stranden van Spanje

Stranden van de Costa Blanca en Costa Azahar  Witte stranden aan de Spaanse Costa's  Spaanse molens  Witte stranden aan de Spaanse Costa's

Prachtige brede witte stranden, oneindige vergezichten over de strakke azuur blauwe zee, uitbundig bloeiende roze-witte bloesem van de amandelbomen, fantastisch zomerweer, kilometers strand, de wuivende palmen van Elx, de Costa Blanca en Costa del Azahar zijn een waar vakantie paradijs.

Het is dus niet vreemd dat Benidorm voor veel Nederlanders als de ideale vakantiebestemming gezien wordt. Hier vind je dus ook veel Nederlandse 'gezelligheid' terug aan de kusten. Niet alleen in de zomer maar ook 's winters zijn deze Costa's in trek. Zo kun je het hele jaar door werken aan dat super mooie bruine vakantie tintje.

 

Oude Spaanse stadjes

Stad in Spanje  Prachtige oude steden in Spanje  Mooie steden in Spanje  Stad aan de kust in Spanje

Altea, één van de prachtigste plaatsjes aan de Costa Blanca maar ook Guadelest met prachtig uitzicht, Busot met fraaie kalksteengrotten en Elx waar je een volstrekt unieke botanische tuin vind met sierlijk zwaaiende palmen die tot het werelderfgoed behoord.

Valenci aan de Costa del Azahar, de geboorteplaats van de paella, heeft een rijke historie en cultuur. Iets zuidelijk ligt Castellón met prehistorische grotten waarin wandschilderingen te bezichtigen zijn. Bezoek ook Murcia, bekend om zijn boomgaarden en een uniek irrigatiesysteem. Zo'n 30 km uit de kust ligt de vulkanische eilandengroep Columbretes met vuurtoren.

 

Costa del Azahar

Spaanse villa met zwembad  Privé zwembad in Spanje  Heerlijk terras in Spanje  Prachtige villa in Spanje

De provinciekusten van Castellón, Valencia en een deel van Alicante vormen samen de Costa del Azahar. Een gebied wat ook bekend staat als de "Oranjebloesemkust" vanwege de vele sinaasappelbomen die er groeien en volgens overlevering is de sinaasappel hier Europa binnen gekomen.

Witte zandstranden, ruwe uit zee oprijzende rotsformaties, sinaasappel boomgaarden, deze kuststrook bied veel verschillende aanblikken die u zeker allemaal moet gaan bekijken. Geschiedenis schrijvende plaatsen als Peniscola, Benicàssim, Oropesa del Mar en Las Fuentas zijn top bezienswaardigheden.

Peniscola is door vele beschavingen ingenomen. De 14e-eeuwse burcht die 64 meter hoog boven de blauwe zeespiegel uitsteekt, is echt een bezoek waard. De Costa del Azahar heeft prachtige vakantiehuizen en vakantieparken. Deze Costa gaat uw nieuwe vakantiebestemming worden!

 

Vakantiehuizen aan de Costa Brava en de Costa del Azahar

In het oosten van Spanje, langs de Middellandse kustlijn, ligt de Costa Blanca, ook wel de witte of warme kust genaamd. De Costa Blanca heeft een heerlijk mediterraan klimaat gecombineerd met een kalme zee, uitgestrekte stranden en grote steden. Zeer geschikt voor een strandvakantie in de zomer maar u kunt hier ook uitstekend overwinteren.

De Costa Azahar ligt in het oosten van Spanje en grenst aan de Middellandse Zee. Hier wordt een heerlijk klimaat gecombineerd met een kalme zee, uitgestrekte stranden en grote steden. U vindt hier indrukwekkende bergen, rustige stranden, mooie steden als Valencia en Alicante en een binnenland met vele kerken en kastelen.

Meer vakantiehuizen in Spanje:

Vakantiepark in Liria-Llíria

Huiscode: EBV008 (4 sterren)
Liria-Llíria - Valencia (Spanje)
4 slaapkamers , 11 personen
weekend
27-11-2020 - 30-11-2020
€ 308,00

Inbegrepen in getoonde reissom:

 • Huursom: € 308,-
 • Eindschoonmaak: € 14,00 per persoon (minimaal € 150,00)(ter plaatse te betalen)

Niet inbegrepen::

 • Borgsom,
 • Electr. en verwarming excl.
Boek nu

Vakantiehuis in Santa Susanna

Huiscode: EBN034 (3 sterren)
Santa Susanna - Catalonië (Spanje)
2 slaapkamers , 6 personen
week
28-11-2020 - 05-12-2020
€ 359,00

Inbegrepen in getoonde reissom:

 • Huursom: € 359,-
 • Toeristenbelasting: € 0,90 per persoon per nacht (ter plaatse te betalen)

Niet inbegrepen::

 • Verbruikskosten,
 • Eindschoonmaak
Boek nu

Vakantiehuis in La Torre Golf Resort

Huiscode: ECC248 (4 sterren)
La Torre Golf Resort - Murcia (Spanje)
2 slaapkamers , 4 personen
weekend
27-11-2020 - 30-11-2020
€ 118,00

Inbegrepen in getoonde reissom:

 • Huursom: € 118,-
 • Eindschoonmaak: € 17,00 per persoon (minimaal € 65,00)(ter plaatse te betalen)
 • Verbruikskosten incl.
Boek nu