Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

Vakantiehuizen & Appartementen in Berlijn 

Laat je verrassen door de veelzijdigheid die Berlijn te bieden heeft. De geschiedenis, de cultuur, maar ook de moderne architectuur. Een prachtige stad voor de ideale stedentrip in de zomer en in de winter.

Terug naar overzicht


BERLIJN The place to be! 

Ga je op stedentrip naar Berlijn, dan kun je heerlijk chillen in de Tiergarten, het Central Park van Berlijn. Langs de rivier de Spree is het ook goed toeven aan één van de stadsstranden. Vergeet niet te sightseeën. Ik noem: Brandenburger Tor, Unter den Linden, Kurfürstendamm, Holocaust-Mahnmal, Rijksdag, Slot Charlottenburg. Zoveel te doen, dus een ideale locatie dichtbij is een must om jouw trip tot een success te maken.

Bewonder de architectuur van BerlijnLekker lunchen in BerlijnProost, op Berlijn!
Veelzijdig Berlijn, HIP maar toch ook traditioneel.

Een stad met een plek voor iedereen. Of je nu opzoek bent naar het hippe & kunstzinnige of het traditionele Berlijnse leven. Als je Berlijn eens door een andere blik wilt bekijken bezoek dan de wijk Kreuzberg. Een bruisende buurt waar mensen uit alle delen van de wereld samenleven, onder hen vele kunstenaars. Die dynamiek is overal voelbaar.         

Zoek een mooi terras, en geniet van de buurt en de verscheidenheid aan langslopende mensen. Of haal iets lekkers bij een van de vele streetfood kraampjes en wandel, als zo velen, door de straten en parken van Berlijn. Loop bijvoorbeeld door Kreuzberg vanaf de Skalitzerstraße richting de Oranienstraße. Daar kom je erg veel indrukwekkende streetart tegen en zelfs beroemd werk. Vergeet je fotocamera dus niet mee te nemen!

ELK SEIZOEN, ELK MOMEN STEDENTRIP BERLIJN