Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

vakantiehuizen ardeche cevennen

Vakantiehuizen  Ardeche & Cevennen

Indrukwekkende landschappen

Kloofdalen

"Uw vakantiehuis in de Ardeche of Cevennen bevindt zich in een indrukwekkend landschap dat bekend staat om zijn ‘gorges’, de kloofdalen. Uitgesleten door rivieren als de Ardeche, Rhône, Tarn en de Doux."


Natuurparken Ardennen

"De Ardeche en Cevennen zijn ook bekend door de natuurparken en grotten. Deze streek in Franrijk is een ruig en - vooral vroeger – ontoegankelijk gebied. Daarvan maakten de bewoners gebruik door het heel vaak luid en duidelijk niet eens te zijn met wat er door de regering in Parijs werd bekokstoofd. ‘Ze kunnen ons toch niet te pakken krijgen’. Die afwijkende, onafhankelijke opstelling is tot op de dag van vandaag gebleven.”


Raften en parasailen

"Met al die wild stromende rivieren en die rotshellingen is het hier een eldorado voor ervaren rafters en parasailers. Maar autorijden kunnen die boeren uit de Ardeche of Cevennen niet. Dat is althans wat die vermaledijde stedelingen zeggen over de streekbewoners."


Saint Montan

"Het middeleeuwse dorpje Saint Montan was in de jaren ’70 van de vorige eeuw verworden tot niet meer dan een hoop stenen. Met de vrijwillige inzet van 10.000 helpers uit de hele wereld, is het dorp compleet in oude glorie hersteld en de moeite van een bezoek waard."


Vakantiehuizen in Cevennen & Ardeche

De Cevennen en de Ardeche bevinden zich in het zuiden van Frankrijk. Als vakantiebestemming hebben de Cevennen en de Ardeche veel te bieden. U vindt hier een grote verscheidenheid aan landschappen, een prettig mediterraan klimaat en veel rust.

Meer vakantiehuizen in Frankrijk: