Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

Winter vakantiehuizen

Winter vakantiehuizen

Vakantiehuizen winter

Een vakantiehuis is de ideale uitvalsbasis voor je vakantie in de winter. Na een wandeling, langlauf- of skitocht, kun je je er weer heerlijk warmen bij de open haard of in de sauna.

Bekijk direct alle winter vakantiehuizen


Vakantiehuizen kerstdagen

Wat is er gezelliger dan de kerstdagen of de kerstvakantie in een HappyHome vakantiehuis doorbrengen? We hebben vakantiehuizen met open haard, (eigen) sauna en knusse vakantieparken. En als je helemaal geen zin hebt in die winterkou, dan is er ook volop keuze uit vakantiehuizen in Zuid-Europa!

Vind een vakantiehuis met de kerstdagen


Vakantiehuizen Oud en Nieuw

Oliebollen, champagne, vuurwerk, gezellig samen het oude jaar uitluiden... Dat zijn de tradities rondom Oud en Nieuw. HappyHome heeft een ruim aanbod vakantiehuizen voor Oud & nieuw. Beleef de perfecte jaarwisseling in een HappyHome vakantiehuis!

Vind een vakantiehuis met Oud en Nieuw


Vakantiehuizen wintersport

Wintersport kan nog heel betaalbaar zijn. Als je bijvoorbeeld in januari op wintersport vakantie gaat, dan ben je vaak stukken goedkoper uit dan wanneer je in de kerstvakantie op wintersport gaat. Bij HappyHome slaag je altijd voor je ideale wintersportverblijf, of je nu naar wintersportland bij uitstek Oostenrijk gaat, of het eens wat kleinschaliger wilt aanpakken in Tsjechië (bijvoorbeeld met de kinderen) of het liefst op enkele uren rijden al de ski's ombindt!

Bekijk alle wintersport vakantiehuizen


Vakantiehuizen Krokusvakantie

De eerste vakantie na Oud en Nieuw is de Krokusvakantie, die ook wel Voorjaarsvakantie of in het zuiden van Nederland Carnavalsvakantie wordt genoemd. 
Of je nu op skivakantie wilt of juist liever de zon en warmte op gaat zoeken, bij HappyHome vind je altijd je ideale vakantiehuis!

Vind alle vakantiehuizen in de Krokusvakantie