Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

Vakantiehuis hemelvaart

Weekend weg met Hemelvaart

Hemelvaart accommodaties

Lang weekend weg met Hemelvaart

Een vakantiehuis huren tijdens hemelvaart geeft je zoveel vrijheid. Een weekend, midweek of weekje weg, in Nederland of net over de grens in België of Duitsland.


Hemelvaart in Nederland

In veel gemeenten in Nederland worden tijdens hemelvaartsdag en pinksteren volop evenementen georganiseerd. Blijf je in Nederland? Dan kun je kiezen uit talloze braderieën en jaarmarkten, fietstochten en verschillende festivals. Huur bijvoorbeeld eens een vakantiehuis in Gelderland en bezoek de kasteelfeesten in Wijchen!

Vakantiehuizen Hemelvaart in Nederland


Hemelvaart in België

België leent zich uitstekend voor een vakantieverblijf tijdens hemelvaartsdag. Reserveer bijvoorbeeld een bungalow op een vakantiepark in de Ardennen! Kies je voor een vakantiepark met zwembad, dan weet je zeker dat je kinderen ook op een regenachtige dag lekker onbezorgd kunnen spelen. Als je meer zin hebt in zee en strand, of als je je vakantie wilt combineren met een citytrip in bijvoorbeeld Antwerpen of Brugge, denk dan eens aan een vakantiehuis in Vlaanderen.

Vakantiehuizen Hemelvaart in België


Hemelvaart in Duitsland

Het klinkt misschien gek, maar veel mensen denken niet aan Duitsland als ze een weekendje weg willen. De zomervakantie doorbrengen in Duitsland is heel gebruikelijk, maar ook in een weekend valt er veel te genieten! Op een bungalowpark in de Eifel bijvoorbeeld. Of in een appartement of vakantiewoning bij de Moezel. Niet te ver weg en toch écht even weg.

Vakantiehuizen Hemelvaart in Duitsland


Boek nu jouw ideale vakantiehuis in een van de volgende landen