Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

Security Pakket

Uitgebreide informatie Security Pakket

Bij alle boekingen krijgt u als huurder het HappyHome Security Pakket, zonder dat daarvoor bijkomende kosten worden berekend. Hieronder staat kort beschreven welke garanties wij u bieden met dit pakket. Vanzelfsprekend kunt u alle informatie ook vinden in de Huurvoorwaarden.

 

Beste Prijs Garantie

Door onze Beste Prijs Garantie bent u er absoluut van verzekerd dat u de laagste prijs betaalt voor het huis dat u geboekt heeft. We garanderen onze beste prijzen voor alle vakantiehuizen en indien u hetzelfde vakantiehuis tegen dezelfde condities bij een andere aanbieder voor een lagere prijs vindt, dan betalen wij het verschil aan u terug.

 

Zekerheidsgarantie

HappyHome biedt u een extra Zekerheidsgarantie gratis aan. Dit betekent dat u uw vakantie kunt annuleren of wijzigen, tot 8 dagen voor geplande aankomst in één van de volgende gevallen. Dit geldt als u onvrijwillig werkeloos wordt, of wanneer u een nieuw arbeidscontract aangaat dat u niet de mogelijkheid geeft van uw geboekte vakantie gebruik te maken. In deze gevallen kunt u uw boeking kosteloos (m.u.v. administratiekosten) annuleren, of zelfs kosteloos overdragen aan een ander persoon.

Deze zekerheidsgarantie beschermt u ook als huurder van het vakantiehuis. Gezien het feit dat bijna al onze huizen verschillende eigenaren hebben kan het voorkomen dat een huiseigenaar in de problemen komt en het huis onverhoopt niet meer kan verhuren. In dit soort gevallen verplichten wij onszelf voor u actie te ondernemen met als doel een alternatief vakantiehuis voor u te vinden.

 

Zekerheid bij annulering

Indien u uw vakantie moet annuleren in verband met ziekte, dan geven wij u een compensatie in relatie tot uw annulering. Dit geldt ook bij eventuele brand in uw eigen huis, wat het voor u onmogelijk maakt om te reizen.

In dit soort gevallen dient u onmiddellijk contact op te nemen met uw reisagent of rechtstreeks met HappyHome en ook schriftelijk te kunnen aantonen wat er is gebeurd middels bijvoorbeeld een doktersverklaring of een politierapport.

Let op: Dit is geen annuleringsverzekering, mocht u deze ook willen afsluiten dan raden wij u aan dit te doen via uw eigen verzekeringsmaatschappij.