Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

Vakantiehuis verhuren

Wat is het belangrijkste bij het succesvol verhuren van uw accommodatie?
Een betrouwbare partner die u begrijpt en ontzorgt: HappyHome, al 25 jaar ervaring!

 

Verhuren zonder risico

 
Met 25 jaar ervaring als reisorganisator, streven wij naar een hoge bezettingsgraad voor uw accommodatie. Het totaal aantal vakantiehuizen in ons bestand vinden we veel minder belangrijk dan de hoeveelheid verhuurde weken per jaar. Door consequent te kiezen voor kwaliteit en samen te werken met internationale sites, slagen we er vast in ook uw huis elk seizoen weer vol te boeken.

Professionele hulp    

 
Of u nu al jaren bezig bent met de verhuur van uw vakantiehuis of nog maar kort, u kunt rekenen op onze professionele ondersteuning. Bij presentatie, promotie, reservering, boeking en betaling. U bent zeker dat u uw geld tijdig ontvangt en  uw gasten zijn via HappyHome verplicht voor schade verzekerd tot een bedrag van € 50.000,-. Problemen? Ons SOS-team staat 24 uur per dag klaar voor hulp aan uzelf, uw gasten of uw eventuele beheerder.

Internationale promotie

 
Succesvol uw vakantiehuis verhuren, begint met goede online promotie om uw accommodatie optimaal te presenteren bij gasten uit heel Europa. Wij maken een mooie presentatie van uw aanbod en regelen vervolgens ook de boekingen inclusief de complete  financiële afhandeling. U betaalt ons alleen een percentage van de huursom en hoeft dus niets vooraf te investeren.

In de spotlights         

 
Via HappyHome wordt uw vakantiehuis zeker gevonden. Onze Nederlandse site ging al in 1999 online en inmiddels zijn er ook sites in het Duits, Vlaams, Engels en Frans. Samen goed voor meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar. Verder zijn we actief op social media (zoals Facebook), versturen we een tweewekelijkse nieuwsbrief aan 180.000 abonnees en adverteren we via internet, televisie, magazines en landelijke dagbladen.
 

Meer weten of uw vakantiewoning verhuren?

 

Uw vakantiewoning op alle belangrijke sites!

Via HappyHome plaatst u uw aanbod automatisch en gratis op de belangrijkste sites van andere prominente aanbieders van reizen en vakantie-accommodaties, zoals D-Reizen, Casamundo, Homeaway, EuroRelais, Holiday-Home en Atraveo. Dus iedereen die een vakantie wil boeken in uw regio krijgt uw vakantiehuis zeker onder ogen!

Verhalen van verhuurders

ginette loubiere
"Onze gasten zijn altijd blij verrast met wat ze aantreffen in en om ons vakantiehuis. Het is er heerlijk rustig en het uitzicht is fenomenaal. We vinden het fijn om op de website van HappyHome terug te lezen dat mensen hier een prettige vakantie hebben gehad."

 
 
Mme Ginette Loubiere, Vakantiehuis Ginette, in Labesserette, Auvergne.
neumeistet twistesee
"HappyHome gasten zijn aardige, beleefde mensen. Mede danzij de veelzijdigheid aan vrijetijdsmogelijkheden bieden wij een prima prijs/kwaliteitsverhouding."

 
 
 
 
Herr Neumeister, Bungalowpark Twistesee, Bad Arolsen, Sauerland.
 
 

Multinationaal aanwezig

Partners