Vakantiehuis voor 2018 boeken?

072 - 527 9000

ma - vr: 9.00 - 17.30u zaterdag: 10.00 – 14.00u

Wat is het belangrijkste bij het succesvol verhuren van uw accommodatie?
Een betrouwbare partner die u begrijpt en ontzorgt: HappyHome, al 25 jaar ervaring!

 

Verhuren zonder risico

 
U wilt uw vakantiehuis zo vroeg mogelijk volboeken, met zo min mogelijk rompslomp. En dat is precies wat we voor u doen! Het aantal huizen in ons bestand vinden we minder belangrijk. Wij gaan voor zoveel mogelijk verhuurde weken per jaar. Door onze professionele benadering en grote, internationale ervaring gedurende de afgelopen 25 jaar slagen we er vast in ook uw accommodatie elk seizoen weer vol te boeken.

Professionele hulp    

 
Of u nu al jaren bezig bent met de verhuur van uw vakantiehuis of nog maar kort, u kunt rekenen op onze professionele ondersteuning. Bij presentatie, promotie, reservering, boeking en betaling. U bent zeker dat u uw geld tijdig ontvangt en  uw gasten zijn via HappyHome verplicht voor schade verzekerd . Problemen? Ons SOS-team staat 24 uur per dag voor u klaar. Gegarandeerd!

Internationale promotie

 
Succesvol verhuren, begint met goede online promotie. Wij maken een mooie presentatie om uw vakantiehuis onder de aandacht te brengen bij boekers in heel Europa. Vervolgens regelen we ook de boekingen en verzorgen we de complete financiële afhandeling. U betaalt ons een percentage van de huursom en hoeft dus geen cent vooraf te investeren.

In de spotlights         

 
Via HappyHome wordt uw vakantiehuis zeker gevonden. Op onze website (sinds 1999!) of via de HappyHome sites in het Duits, Vlaams, Engels en Frans. Samen goed voor meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar. Verder zijn we actief op social media (zoals Facebook), versturen we een tweewekelijkse nieuwsbrief aan 180.000 abonnees en investeren we veel in reclame en promotie. Ook offline, zoals op televisie en in dagbladen.
 

Meer weten of uw vakantiewoning verhuren?

 

Uw vakantiewoning op alle belangrijke sites!

Via HappyHome plaatst u uw aanbod automatisch en gratis op de belangrijkste sites van diverse aanbieders van reizen en vakantie-accommodaties. Zoals D-Reizen, Casamundo, Homeaway, EuroRelais, Holiday-Home en Atraveo. Dus wie in uw regio wilt boeken, krijgt uw vakantiehuis zeker onder ogen!

Verhalen van verhuurders

ginette loubiere
"Onze gasten zijn altijd blij verrast met wat ze aantreffen in en om ons vakantiehuis. Het is er heerlijk rustig en het uitzicht is fenomenaal. We vinden het fijn om op de website van HappyHome terug te lezen dat mensen hier een prettige vakantie hebben gehad."


 
 
Mme Ginette Loubiere, Vakantiehuis Ginette, in Labesserette, Auvergne.
neumeister twistesee
"HappyHome gasten zijn aardige, beleefde mensen. Mede danzij de veelzijdigheid aan vrijetijdsmogelijkheden bieden wij een prima prijs/kwaliteitsverhouding."
 
 
 
 
 
 
Herr Neumeister, Bungalowpark Twistesee, Bad Arolsen, Sauerland.charlando
Mr et Madame Charlando verhuren vanaf 1991 hun gîte la Bergerie via HappyHome. Hun eerste contract dateert van juni 1989. Op de foto poseren ze met de eerste vakantiehuizengids die ze, in 1991, van HappyHome ontvingen.

 
 
 
Mr et Madame Charlando, Vakantiehuis la Bergerie, Ste. Genevieve-En-Bray, Normandië.
 
 

Multinationaal aanwezig

Partners