Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

vakantiehuizen spanje

 

Overwinteren in Spanje

Aangename temperaturen

De afgelopen jaren waren de winters koud en er viel regelmatig een flink pak sneeuw. Zon, zee en strand zijn deze winter dan ook een extra fijn vooruitzicht. Wat dacht u van een korte of wellicht zelfs een langere periode door te brengen in Spanje, als een heerlijke doorbreking van de winter? Met een zonnetje, aangename temperaturen en heerlijk mediterraans eten kunt u er bij terugkomst in Nederland weer tegenaan!


Overwinteren aan de Spaanse Costa's

Aan de Spaanse Costa's is het uitstekend overwinteren. Of u nu kiest voor een appartement aan zee, een geschakelde woning in een dorpje of een villa die net wat meer in het binnenland ligt. Overwinteren? Wij zeggen; bienvenido en España!


10% korting voor ANBO-leden

ANBO-leden krijgen tien procent korting op alle bestemmingen van HappyHome in Spanje, ook in de winter. Gebruik bij uw reservering de ANBO-kortingscode om gebruik te maken van de korting. Indien u liever met een medewerker spreekt, dan kunt u de klantenservice van HappyHome bellen op 072 – 52 79 000 (ma- vrij 8:30 tot 21:00 uur, zaterdags 10:00 tot 16:00 uur).

Meer informatie over boeken met ANBO-leden korting:www.happyhome.nl/anbo.htm


Vakantiehuizen in Spanje

Spanje heeft veel te bieden door de gevarieerde landschappen, rijke historie en een heerlijke keuken. Door de uitgestrektheid van Spanje heeft iedere streek zijn eigen karakter en regionale specialiteiten. Spanje heeft verder een groot aantal nationale parken en natuurreservaten. Kenmerkend voor Spanje zijn de rotskusten en uitgestrekte stranden. Historische invloeden zijn zichtbaar in verschillende delen van het land. Het mediterrane klimaat zorgt ervoor dat u ook in de winter van uw vakantiewoning in Spanje zult genieten.