Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

 

Over ons? Over u!

Deze pagina heet 'Over ons' maar een betere naam zou zijn: 'Over jou'. Bij HappyHome draait alles om jouw vakantieplezier. Ooit waren wij de eerste touroperator met een full colour gids, vol heldere foto'en  - uniek voor die tijd - all-in prijzen. Dat blijft zo als we in 1999 de sprong naar het internet maken. En het mooie is, je kunt óók nog steeds op de oude manier bij ons boeken. Bij een echte adviseur, gewoon aan de telefoon. Want wat er ook gebeurt op technologisch gebied, wij houden vast aan een persoonlijke benadering voor een perfect geslaagde vakantiehuis-vakantie.
HappyHome is sinds maart 2015 onderdeel van Novasol AS. Wij houden vast aan onze persoonlijke benadering voor een perfect geslaagde vakantiehuis-vakantie. En we behouden de drie principes die ook het karakter van de Novasol Groep kenmerken: kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

 

Beloofd is beloofd

Wij zoeken steeds actief naar nieuwe vakantiehuizen, vaak van particulieren, en proberen deze zo snel mogelijk persoonlijk te bezoeken om de kwaliteit van het huis en de beschrijving te controleren. Onze specialisten ter plekke begeleiden de eigenaar bij de presentatie en geven tips over mogelijke verbeteringen. Zo weten we zeker dat je als gast precies krijgt wat je verwacht: een fijn vakantiehuis met een uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Gegarandeerd betrouwbaar

Als je boekt bij HappyHome loop je geen enkel risico. Wij inspecteren de vakantiehuizen persoonlijk, helpen je bij speciale wensen en zijn telefonisch bereikbaar. Je weet dus zeker dat het door jou geboekte vakantiehuis ter beschikking is bij aankomst én voldoet aan al jouw wensen. Betalen gaat veilig via iDeal.

 

Vakantie inspiratie?

Vakanties organiseren is ons vak. Sinds onze oprichting in 1989 hebben we veel ervaring opgedaan met vakantiehuizen en bestemmingen in de meeste Europese landen. Veel van onze kennis en expertise delen wij graag met jou. Onze reisadviseurs helpen je bij het vinden van jouw ideale vakantie- bestemming. Je kunt ons telefonisch bereiken op 013 744 02 11 of per e-mail via info@happyhome.nl .

 

Grenzeloos genieten

De kracht van HappyHome was en blijft onze ontdekkingslust. Elk jaar weer vinden we nieuwe huizen die - door hun kwaliteit, ligging, comfort en servicegerichte verhuurders - geknipt zijn voor een fantastische vakantie- ervaring. Naast onze vestiging in Tilburg hebben we kantoren in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Kroatië, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Tsjechië en Zwitserland. We ondersteunen jouw zoektocht met innovatieve webtoepassingen. Maar alle moderne techniek blijft ondergeschikt aan ons centrale doel: jouw geslaagde vakantiehuis-vakantie.

 
 

Een rijk verleden

2017 - Facebook mijlpaal

HappyHome heeft de grens van 30.000 pagina volgers doorbroken.

2016 - Vakantiebeurs

We staan dit jaar weer op de Vakantiebeurs. Deze keer met een HappyHome vakantierad. We geven mooie prijzen weg, waaronder een gratis vakantie naar Frankrijk.

2015 - Uitbreiding aanbod

HappyHome breidt het aanbod fors uit. Er is een groot aantal vakantiehuizen toegevoegd aan ons aanbod, waardoor er nu 14.000 vakantiehuizen te boeken zijn. Ook is de nieuwe bestemming Portugal toegevoegd.

2015 - HappyHome wordt ondeel van NOVASOL AS

Sinds maart 2015 is HappyHome onderdeel van de NOVASOL Groep.

2014 - Facebook mijlpaal!

We hebben 12.500 likes op onze Facebook pagina. Een mijlpaal!

2014 - Vakantiebeurs

HappyHome staat op de Vakantiebeurs in Utrecht.

2014 - Nieuwe website

Een nieuwe website en een nieuwe, frisse huisstijl.

2012 - Afscheid vakantiehuizen gids

Er wordt afscheid genomen van de papieren vakantiehuizen gids.

2009 - 20-jarig bestaan

Twintig jaar succesvol ondernemen als touroperator, dat mag gevierd worden. Via bijzondere acties en aanbiedingen profteren onze gasten mee.

2008 - Nieuwe website

De website is wederom vernieuwd.

2007 - Nieuwe website

Voor het eerst sinds de livegang van happyhome.nl is er een nieuwe website.

2004 - Uitbreiding aanbod

Uitbreiding van vakantielanden van 7 naar 12. Voortaan kun je bij HappyHome een vakantiehuis boeken in België, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Oostenrijk, Spanje, Tsjechië en Zwitserland.

2002 - Opkomst van het web

Drie jaar na de lancering van de website reserveren ruim 70% van onze gasten online hun vakantie.

1999 - Eerste website live

De eerste website van HappyHome staat online.

1995 - Innovatieve aanpak reisgidsen

Happyhome is in de jaren '90 een van de eerste Nederlandse touroperators met een full colour vakantiehuizen gids, zonder losse prijsbijlagen en met all-in prijzen.

1989 - Oprichting HappyHome

Een groepje enthousiaste reisspecialisten richt HappyHome op als touroperator, gespecialiseerd in bijzondere vakantieaccommodaties in Europa.