Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma 09:00-21:00, di-vr 09:00-17:30 en za 10:00-14:00.

 

Over ons? Over u!

Deze pagina heet 'Over ons' maar een betere naam zou zijn: 'Over u'. Bij HappyHome draait alles om uw vakantieplezier. Ooit waren wij de eerste touroperator met een full colour gids, vol heldere foto'en  - uniek voor die tijd - all-in prijzen. Dat blijft zo als we in 1999 de sprong naar het internet maken. En het mooie is, u kunt óók nog steeds op de oude manier bij ons boeken. Bij een echte adviseur, gewoon aan de telefoon. Want wat er ook gebeurt op technologisch gebied, wij houden vast aan een persoonlijke benadering voor een perfect geslaagde vakantiehuis-vakantie.
HappyHome is sinds maart 2015 onderdeel van Novasol AS. Wij houden vast aan onze persoonlijke benadering voor een perfect geslaagde vakantiehuis-vakantie. En we behouden de drie principes die ook het karakter van de Novasol Groep kenmerken: kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

 

Beloofd is beloofd

Wij zoeken steeds actief naar nieuwe vakantiehuizen, vaak van particulieren, en proberen deze zo snel mogelijk persoonlijk te bezoeken om de kwaliteit van het huis en de beschrijving te controleren. Onze specialisten ter plekke begeleiden de eigenaar bij de presentatie en geven tips over mogelijke verbeteringen. Zo weten we zeker dat u als gast precies krijgt wat u verwacht: een fijn vakantiehuis met een uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Gegarandeerd betrouwbaar

Als u boekt bij HappyHome loopt u geen enkel risico. Wij inspecteren de vakantiehuizen persoonlijk, helpen u bij speciale wensen en zijn telefonisch bereikbaar .U weet dus zeker dat het door u geboekte vakantiehuis ter beschikking is bij aankomst én voldoet aan al uw wensen. Betalen gaat veilig via iDeal.

 

Vakantie inspiratie?

Vakanties organiseren is ons vak. Sinds onze oprichting in 1989 hebben we veel ervaring opgedaan met vakantiehuizen en bestemmingen in de meeste Europese landen. Veel van onze kennis en expertise delen wij graag met u. Onze reisadviseurs helpen u bij het vinden van uw ideale vakantie- bestemming. U kunt ons telefonisch bereiken op 072 - 52 79 000 of per e-mail via info@happyhome.nl .

 

Grenzeloos genieten

De kracht van HappyHome was en blijft onze ontdekkingslust. Elk jaar weer vinden we nieuwe huizen die - door hun kwaliteit, ligging, comfort en servicegerichte verhuurders - geknipt zijn voor een fantastische vakantie- ervaring. Naast onze vestiging in Alkmaar hebben we kantoren in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Kroatië, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Tsjechië en Zwitserland. We ondersteunen uw zoektocht met innovatieve webtoepassingen. Maar alle moderne techniek blijft ondergeschikt aan ons centrale doel: uw geslaagde vakantiehuis-vakantie.

 
 

Een rijke historie

vandaag

 
 
 
 

Vakantiebeurs 2016

 
 

2016

 
 
 
We staan dit jaar weer op de Vakantiebeurs. Deze keer met het HappyHome vakantierad. We geven mooie prijzen weg, waaronder een gratis vakantie naar Frankrijk
 

 
 

Mijlpaal op Facebook

 
 
 
 
 
 

Wauw! In december hebben we 20.000 volgers op Facebook.

 
 
 
 
 

HappyHome breidt het aanbod fors uit

 

2015

 
 
 

Er komen een groot aantal nieuwe vakantiehuizen in ons aanbod. Er zijn nu 14.000 vakantiehuizen online te boeken.

Ook krijgen we een nieuwe bestemming erbij: Portugal

 

HappyHome wordt onderdeel van Novasol AS

 
 
 
 
 
 

Sinds maart 2015 is HappyHome onderdeel van de Novasol Groep.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

HappyHome adverteert

 
 

2014

 
 
 

We adverteren dit jaar op de publieke omroep en in grote landelijke dagbladen.

 
 
 

Mijlpaal op Facebook

 
 
 

2014

 
 

We hebben 12.500 likes op onze Facebook pagina!

 
 
 
 
 

Vakantiebeurs

 
 

2014

 
 
 

HappyHome staat op de Vakantiebeurs in Utrecht.

 

Hoera! We bestaan 25 jaar :)

 
 
 

2014

 
 

Om te vieren dat we 25 jaar bestaan sturen we al onze vaste gasten een leuk cadeautje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nieuwe huisstijl en website

 
 

2014

 
 
 

Een nieuwe website, met name om te voldoen aan het de vereisten van 'mobiel' internetten. Tegelijkertijd voeren we een nieuwe, frisse huisstijl in.

 

HappyHome lanceert een tv-campagne

 
 
 

2013

 
 

April: HappyHome sluit zich aan bij Thuiswinkel Waarborg.

Voorjaar: HappyHome adverteert op de publieke omroep.

Februari: HappyHome sponsort SBS Shownieuws.

 
 
 
 
 

Uitbreiding HappyHome

 
 

2013

 
 
 

Het wintersportaanbod neemt een spectaculaire vlucht bij HappyHome.

Ook Sicilië wordt aan het aanbod toegevoegd.

 

 

Afscheid papieren vakantiehuizen gids

 
 
 
2012
 
 

Er worden zoveel vakantiehuis online geboekt, dat er geen papieren vakantiehuizen gids meer wordt gemaakt.

 
 
 

 

 
 
 
 

Win een privékok bij je vakantiehuis

 

2011

 
 
 

HappyHome adverteert op de radio en billboards langs de Nederlandse snelwegen. Je kunt een privékok winnen bij je vakantiehuis.

 

20 Jaar succesvolle vakanties

 
 
 

2009

 

Twintig jaar succesvol ondernemen als touroperator, dat mag gevierd worden. Via bijzondere acties en aanbiedingen profiteren onze gasten mee.

 
 
 
 
 

Vernieuwde website

 
 

2008

 
 
 

Kort na de vernieuwing van de website in 2007 komt het Web 2.0 in zwang. Om onze huurders de allerbeste service te kunnen bieden, vernieuwen we onze website in 2008 opnieuw.

 

 
 

Een nieuwe huisstijl

 
 
 

2008

 
 

Het nieuwe logo, met 3 gekleurde smileys.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

De website wordt voor het eerst vernieuwd

 
 

2007

 
 
 

In 2007 is het zover; voor het eerst sinds HappyHome online ging, is er een nieuwe website.

 

 

Ruim 24.000 boekingen

 
 
 
 
 
 

HappyHome bereikt een nieuwe mijlpaal; meer dan 24.000 reserveringen per jaar. Meer dan 80% wordt via de website gemaakt.

 
 
 
 
 

HappyHome blijft groeien

 
 

2004

 
 
 

Uitbreiding van vakantielanden van 7 naar 12. Voortaan kun je bij HappyHome een vakantieboeken in België, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Oostenrijk, Spanje, Tsjechië en Zwitserland.

 

Opkomst van het web

 
 
 

2002

 
 

Drie jaar na de lancering van de website reserveren ruim 70% van onze gasten online hun vakantiehuis.

 
 
 
 
 

Eerste website gaat live

 
 

1999

 
 
 
 
 

3.000 boekingen per jaar

 
 
 

1995

 
 

Nog geen 10 jaar na de oprichting kunnen we ruim 3.000 boekingen per jaar noteren die - internet staat nog in de kinderschoenen - allemaal telefonisch worden gemaakt.

 

Innovatieve aanpak reisgidsen

 
 

1995

 
 
 

HappyHome is in de jaren '90 van de vorige eeuw een van de eerste Nederlandse touroperators met een full colour vakantiehuizengids, zonder losse prijsbijlagen en met all-in prijzen. Dus zonder onverwachte bijkomende kosten.

 

Oprichting HappyHome Vakantiehuizen

 
 

1989

 
 

Een groepje enthousiaste reisspecialisten richt HappyHome op als touroperator, gespecialiseerd in bijzondere vakantieaccommodaties in Europa.