Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

nazomeren

Verleng de zomer!

Genieten van jouw ideale nazomer

De zomervakantie loopt ten einde, dus dat betekent: nazomeren! Profiteer van alle voordelen die het laagseizoen je te bieden heeft en geniet van jouw ideale nazomervakantie vanuit je eigen vakantiehuis.
Kies bijvoorbeeld voor een vakantiehuisje in Nederland met sauna en/of solarium, om het warme zomergevoel nog even vast te houden. Ga je liever voor de zekerheid van een aangename temperatuur? Bekijk snel ons aanbod vakantiehuisjes in Zuid-Europa en zoek de zon op voor jouw ideale nazomer vakantie!


Waarom nazomeren in Nederland?

Waarom niet? Ons eigen landje heeft genoeg te bieden op het gebied van nazomeren! Kies voor een vakantiehuis middenin de vrije natuur en plan de mooiste fiets- en wandeltochten door de Nederlandse natuur. Of bekijk de omgeving waarin je je bevindt en ontdek welke dagjes uit je kunt plannen vanuit je vakantiehuis!

Bekijk nazomer vakantiehuizen Nederland

Kies je voor een vakantiepark, dan valt er altijd wel wat te beleven. En mocht het weer je in de steek laten: de meeste vakantieparken beschikken over een overdekt zwembad, dus kan de nazomerpret binnen gewoon verder gaan!

Bekijk nazomer vakantieparken Nederland


Top 3 nazomer bestemmingen buitenland

Helaas is het weer in Nederland niet altijd even betrouwbaar en is een mooie nazomer dus geen gegeven feit. Om de kans te vergroten dat je die laatste zomerse zonnestralen meepakt, is het buitenland daarom een goede keus! Wanneer de hordes toeristen weer verdwenen zijn en de lokale bevolking ook weer aan het werk is, kun jij je ideale nazomer plannen. We zetten de top 3 nazomer bestemmingen voor je op een rijtje.


1. Frankrijk

Niet alleen voor zomervakanties, maar ook voor nazomeren is Frankrijk al jarenlang één van de populairste bestemmingen. Vooral in de kustgebieden is de temperatuur tijdens de nazomer nog zeer aangenaam, en in het zuiden kun je vaak nog tot ’s avonds laat heerlijk buiten vertoeven. Geniet van het Franse klimaat in combinatie met de gastronomie en cultuur van het land vanuit je eigen HappyHome vakantiehuis!

Bekijk nazomer vakantiehuizen Frankrijk

2. Spanje

Afscheid nemen van de terrasjes en barbecues? Wachten tot volgend jaar met een dagje strand? Natuurlijk niet! In Spanje liggen de temperaturen in de maanden september en oktober nog rond de 26 graden! Ga voor een nazomer met Spaans temperament en boek snel je vakantiehuis aan één van de Costa’s of in het prachtige binnenland!

Bekijk nazomer vakantiehuizen Spanje

3. Italië

Genieten van een Italiaans kopje cappuccino tijdens het ontbijt op het terras. Heerlijk ontspannen en een verfrissende duik nemen aan de kust of één van de Italiaanse meren. Misschien neem je zelfs wel een duik in je eigen privé zwembad! Het kán, want ook in Italië is het met een gemiddelde temperatuur van 26 graden nog heerlijk weer in het laagseizoen. Boek snel je vakantiehuis en geniet van al het moois dat Italië je te bieden heeft voor jouw ideale nazomer!

Bekijk nazomer vakantiehuizen Italië

Aanbiedingen

Op zoek naar de beste aanbiedingen voor het nazomer seizoen? Klik snel op onderstaande link en profiteer van de kortingen die op dit moment geldig zijn!

Bekijk aanbiedingen nazomer

 

Nazomeren in een vakantiehuis

Of je nu een vakantiepark met overdekt zwembad zoekt, een vakantiehuis met privé zwembad en sauna of een vakantiehuis middenin de natuur; nazomeren kun je bij HappyHome waar je maar wilt! Bekijk snel ons aanbod vakantiehuizen en vakantieparken en laat de pret van het nazomeren maar alvast beginnen!