Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

Het beste van... Spanje

Home > Het beste van Spanje
Het beste vakantiehuis van Spanje 

Vakantiehuis met het mooiste zeezicht van Spanje:

Vakantiehuis in Colònia de Sant Pere-San Pedro, Mallorca

het beste vakantiehuis van mallorca

Woningcode: EML041 | 8 personen | 4 slaapkamers


Dit mooie vakantiehuis ligt direct aan zee, in een rustige woonwijk. De fantastische infinity pool geeft het idee direct in zee te zwemmen. In Colònia de Sant Pere, te voet in ca. een kwartiertje te bereiken via een fraai wandelpad langs zee, zijn er leuke restaurantjes en cafés te vinden. Op frissere dagen zorgt de kachel voor warmte en extra sfeer terwijl op warme dagen de frisse zeewind of de airco zorgt voor een aangenaam klimaat. Ideaal!

 

Vanaf het vliegveld bent u in een uurtje rijden in Colònia de Sant Pere. Indien u een auto huurt, kunt u deze voor de deur, op eigen terrein, parkeren.

 

✔ Privé zwembad

✔ Airco

✔ Barbecue

 

Lees verder »


Alle vakantiehuizen in Spanje

Spanje is een uitgestrekt land, ongeveer 13 keer groter dan Nederland of België. Hierdoor heeft iedere streek zijn eigen karakter en regionale specialiteiten. Kenmerkend voor Spanje zijn de rotskusten en uitgestrekte stranden. Historische invloeden zijn zichtbaar in verschillende delen van het land. Het mediterrane klimaat zorgt ervoor dat u het hele jaar door van uw vakantiewoning in Spanje zult genieten.


Meer het beste van...