Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

Het beste van... Portugal

Home > Het beste van Portugal
Het beste vakantiehuis van Portugal 

Vakantiehuis met het fijnste zwembad van Portugal:

Vakantiehuis in Goldra, Algarve

het beste vakantiehuis van de algarve

Woningcode: PTA005 | 8 personen | 4 slaapkamers


Adembenemende luxe villa met rondom een wonderschoon uitzicht over de Goldravallei. Maar liefst 4.000 m2 grond en een privé zwembad middenin een prachtig natuurgebied. Rust, ruimte, natuur: alles voor de echte levensgenieter. De villa is met aandacht modern en ruim ingericht. Terrassen, in de zon of overdekt, met diverse mogelijkheden om heerlijk te ontbijten, lunchen of dineren terwijl u geniet van het overweldigende uitzicht op de Algarve.

 

Vanaf het vliegveld van Faro rijdt u met een half uurtje naar Goldra. Gaat u de hele reis met de auto, dan is het bijna 2.400 km rijden vanuit Uterecht gerekend.  U kunt de auto op eigen terrein parkeren.

 

✔ Privé zwembad

✔ Airco

✔ Barbecue

 

Lees verder »


Alle vakantiehuizen in Portugal

Portugal is een veelzijdige vakantiebestemming in Zuid-Europa. Het noorden van Portugal is bergachtig en heeft een wat koeler en natter klimaat. Portugal grenst aan de Atlantische Oceaan en aan buurland Spanje. De kustlijn van Portugal bedraagt meer dan 830 kilometer. Een populaire vakantieregio in Portugal is de Algarve. De hoofdstad van Portugal is Lissabon. Onze vakantiehuizen in Portugal vindt u in Lissabon, Porto en de Algarve.


Meer het beste van...