Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

Het beste van... Denemarken

Home > Het beste van Denemarken
Het beste vakantiehuis van Denemarken 

Het meest luxe vakantiehuis van Denemarken:

Vakantiehuis in Dueodde in Bornholm

het beste vakantiehuis van denemarken

Woningcode: I51970 | 8 personen | 3 slaapkamers


Dit mooie en smaakvol ingerichte luxe vakantiehuis kent veel leuke details. Het ligt op een heerlijk natuurperceel in de directe omgeving van een prachtig zandstrand en de duinen van Dueodde. Dit eersteklas huis biedt u veel comfort zoals een grote woonkamer met licht en vriendelijk meubilair, een mooie open keuken en een goede eethoek. Er zijn veel goede fietspaden in de omgeving, een aanrader dus!

 

Vanuit Køge (vlak onder Kopenhagen) gaat er dagelijk een veerboot naar Bornholm. Vanuit Amsterdam vlieg je in 1,5 uur naar de Deense hoofdstad. Liever met de auto? Neem dan de veerboot uit Sassnitz Ronne (Duitsland). Vanuit Utrecht gerekend is het ca. 900 km naar Dueodde in Bornholm.

 

 ✔ Sauna

✔ Whirpool

✔ Barbecue

 

Lees verder »


Alle vakantiehuizen in Denemarken

Denemarken is het meest zuidelijke Scandinavische land. Het land is iets groter dan Nederland. De vakantiehuizen in Denemarken bevinden zich vooral op het schiereiland Jutland, de drie grote eilanden Funen, Lolland en Seeland en op kleinere eilanden zoals Falster, Bornholm en Møn. Denemarken is lid van de Europese unie, maar niet van de eurozone. Ten westen van Denemarken ligt de Noordzee, ten noorden het Skagerrak en in het oosten het Kattegat en de Oostzee. Veel vakantiehuizen in Denemarken liggen aan of vlakbij de kust, die een lengte heeft van meer dan 7.300 kilometer.


Meer het beste van...