Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

Disclaimer

 

 

Terug naar de homepage »

 

HappyHome besteedt grote zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de opgenomen gegevens. Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden niet worden voorkomen. HappyHome is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen wij - zodra wij een fout of onjuistheid hebben opgemerkt - deze corrigeren.

 

Deze website bevat hyperlinks naar andere websites. Worden deze websites door HappyHome beheerd, dan staat dat aangegeven. Alle overige websites waarnaar kan worden doorgelinkt, zijn eigendom van en/of worden beheerd door derden.

 

Deze website evenals de inhoud van deze website is het intellectueel eigendom van HappyHome. Voor reproductie en/of distributie, ongeacht het gebruikte medium, is de schriftelijke toestemming van HappyHome vereist. Het gebruik van de naam en het merk HappyHome is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van HappyHome.

 

HappyHome behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande notificatie veranderingen aan te brengen op deze website dan wel op ons aanbod van reisproducten.

 

Op alle via deze website door HappyHome aangeboden vakantiewoningen en overige (aanvullende) diensten zijn de HappyHome reserveringsvoorwaarden van toepassing.
Op alle aangeboden vakantiewoningen en overige (aanvullende) diensten door HappyHome aangeboden, is tevens het Nederlands recht van toepassing. De bevoegde rechtbank is gelegen te Alkmaar.