Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

HappyHome biedt u de Beste Prijs Garantie

beste prijs garantie
Beste Prijs Garantie HappyHome

Beste Prijs Garantie

 

Met de Beste Prijs Garantie heeft u nu nog meer zekerheid als u uw vakantiehuis bij HappyHome boekt. Met de Beste Prijs Garantie boekt u tegen de laagste prijs uw favoriete vakantiehuis bij HappyHome.

 

Wat betekent de Beste Prijs Garantie voor u?

 

Bij de boeking van een accommodatie op de website van HappyHome, garanderen wij altijd de beste prijs voor de door u gekozen periode en voorwaarden.

 

 Indien u het door u gekozen vakantieverblijf voor dezelfde boekingsperiode bij een andere reisorganisatie tegen een gunstigere huursom aantreft, dan betalen wij u het prijsverschil terug.

 

 Boekt u bij HappyHome uw vakantiehuis, dan hoeft u geen extra boekingskosten of reserveringskosten te betalen.

 

Let u a.u.b. op het volgende bij het vergelijken van prijzen:

De prijs op de website van HappyHome die gebruikt kan worden voor het maken van de vergelijking, is de prijs die aangegeven staat op de websites van andere aanbieders. Het product dient daadwerkelijk gereserveerd te kunnen worden. De periode, het aantal personen en de gekozen faciliteiten / services dienen overeen te komen met het aanbod van HappyHome.
 
Eventuele prijsveranderingen en last-minute aanbiedingen na definitief boeken zijn uitgesloten van de “Beste-Prijs-Garantie”. Dit geldt ook voor individuele kortingen, eventuele belastingen en bijkomende kosten.