Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

top 4 vakantieparken in belgië

De mooiste en leukste vakantieparken in België op een rijtje. Kies voor een vakantiehuis op een vakantiepark en geniet van een heerlijke vakantie.

Ontdek de mooiste vakantieparken in België

Denk je aan een vakantiepark in België, dan denk je waarschijnlijk ook snel aan de Ardennen. En terecht! In de Ardennen vind je diverse vakantieparken midden in de natuur. Maar ook in andere delen van België, bijvoorbeeld in West-Vlaanderen vind je mooie vakantieparken. Benieuwd naar het aanbod? Dit zijn de top 4 vakantieparken in België waar je via HappyHome een vakantiehuis kunt boeken.

Résidence Durbuy

Dit vakantiepark ligt midden in de Belgische Ardennen en zoals de naam doet vermoeden nét buiten de stad Durbuy. Op het vakantiepark vind je een buitenzwembad en direct naast de ingang van het park is er ook een binnenzwembad te vinden. Daarnaast is er in de omgeving veel te doen en kun je natuurlijk de mooie omgeving van de Ardennen gaan verkennen.

Résidence Durbuy

Village de Vacances d´Oignies

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Village de Vacances d´Oignies

Waulsort

Dit gezellige familiepark ligt in de prachtige Maasvallei ten zuiden van de bekende plaats Dinant. Het is een rustig en kleinschalig park voorzien van diverse faciliteiten voor een heerlijke vakantie met het gezin. Zo vind je er o.a. een speelruimte, speeltuin en verwarmd zwembad. Verken de Ardennen en geniet van de prachtige natuur.

Waulsort

Vijverdorp

Dit rustig gelegen vakantiepark vind je aan de rand van Rekem, nabij Lanaken. Het park grenst aan Nationaal Park Hoge Kempen en biedt diverse faciliteiten die je vakantie extra aangenaam maken. Zo vind je op het park een aantal visvijvers, meer met zandstrand, speeltuin en een restaurant. De omgeving leent zich bij uitstek voor mooie wandel- en fietstochten. Een ideale bestemming voor het hele gezin.

Vakantiepark Vijverberg