Vragen of advies? Bel:

013 744 02 11

ma - vr 10.00 - 16.30 en za 10.00 - 14.00

Annuleringsverzekering

Het is per 1 januari 2017 niet meer mogelijk om via HappyHome een annuleringsverzekering af te sluiten.

 

Informatie voor reeds afgesloten annuleringsverzekeringen via HappyHome:

Als u uw vakantie moet annuleren, bent u kosten verschuldigd. Hoe dichter u bij de vertrekdatum moet annuleren, hoe hoger de kosten zijn: Bij annulering tot 8 weken voor vertrek wordt 30% van de huursom in rekening gebracht. Bij annulering binnen 8 weken voor vertrek wordt de volledige huursom in rekening gebracht. Daarom is het belangrijk om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Met het afsluiten van de Allianz Global Assistance annuleringsverzekering worden uw annuleringskosten vergoed wanneer u een reis niet kunt maken als gevolg van ernstige omstandigheden.

Moet u voor vertrek annuleren, dan worden de kosten vergoed die door HappyHome tot dat moment in rekening zijn gebracht.

Ook bij tussentijds afbreken keert Allianz Global Assistance de volledige reissom uit. De annuleringsverzekering is inclusief een WA-verzekering (dekking tot € 2.500,-) voor evenuele schade aan de vakantiewoning. De premie bedraagt 6,5% van de huursom + € 5,00 poliskosten.

Als extra kunt u een zaakwaarnemer of een andere, niet tot het reisgezelschap behorende, persoon meeverzekeren. Gebeurt er iets ernstigs met deze persoon, dan is dat voor u de reden uw reis te annuleren. U betaalt 1% van de huursom voor deze extra dekking. Ook is het mogelijk om een niet meereizend persoon via een extra-persoonsclausule mee te verzekeren. Indien deze persoon overleden is, naar het oordeel van een arts levensgevaarlijk ziek is, levensgevaarlijk letsel heeft of door een ongeval of een plotselinge (verergering van een bestaande) ziekte dringend zorg van de verzekerde behoeft en niemand anders deze zorg kan verlenen. U betaalt 1% van de huursom voor deze extra dekking.

Uw huisdier is standaard meeverzekerd (uitsluitend hond, kat of paard). Indien uw huisdier komt te overlijden, levensgevaarlijk ziek wordt of levensgevaarlijk letsel oploopt binnen 7 dagen voor aanvang van de reis is dit een reden om de boeking te annuleren.

De Allianz Global Assistance annuleringsverzekering is geldig voor alle met u meereizende personen. De reserveringsbevestiging van HappyHome is tevens uw verzekeringspolis.

Allianz Global Assistance staat bekend om haar correcte en snelle afhandeling van schade. U maakt deel uit van de diensten van de Allianz Global Assistance Alarmcentrale.

Annuleringen welke voor de annuleringsverzekering in aanmerking komen, worden behandeld conform de verzekeringsvoorwaarden van Allianz Global Assistance. NB: De bedragen voor de annuleringsverzekering die op de site worden berekend worden afgerond naar hele Euro's (tot € 0,49 naar beneden en vanaf € 0,50 naar boven).

Annuleringsverzekering dekking

De verzekering is van kracht vanaf de ingangsdatum van de verzekering en eindigt direct na de op het verzekeringsbewijs vermelde einddatum of direct op de datum waarop de reis wordt geannuleerd c.q. wordt afgebroken.

Lees hier alle voorwaarden m.b.t. de dekking van de annuleringsverzekering. (PDF-document).