Vragen of advies? Bel:

072 - 527 9000

ma 09:00-21:00, di-vr 09:00-17:30 en za 10:00-14:00.

vakantiehuizen moezel hunsrück odenwald neckar taubertal

Cultuur en wijn proeven

Vakantiehuizen Moezel, Hunsrück en Odenwald

Fantastische fietsroutes

"Wat je ook gaat doen in dit gebied, je ontkomt niet aan de 544 kilometer lange rivier de Moezel. Want langs dit water liggen fantastische routes voor hikers en fietsers! Een vakantiehuis huren in Moezel & Hunsrück, Odenwald en Necker & Taubertal is ideaal voor actieve vakantiegangers."


Wijngaarden

"Langs de Moezel liggen ook de wijngaarden en wijnproeverijen waar je kunt genieten van de witte wijn, met als bekendste soort de Schwarze Katze. Maar drink niet teveel! Er valt op je verdere fiets- of wandelroute namelijk nog heel veel meer te ontdekken. In cultuurstad Trier bijvoorbeeld, de oudste stad van Duitsland. En in de populaire attractie, het Wild- en Recreatiepark Klotten bij Kochen.
Als je wat avontuurlijker bent aangelegd, dan treed je in de voetsporen van het Romeinse leger of fiets je stroomafwaarts door het tot fietspad omgebouwde treinspoor langs de fraaiste kastelen en burchten."

Vakantiehuizen Moezel & Hunsrück


Trier

"Een beetje hiker volgt het Hunsrück pad. Deze route werd in 2009 verkozen tot ‘Hiking Trail of the Year’. Dit pad volgt de oude Romeinse militaire route over de bergruggen van de Hunsrück naar Trier. Onderweg adembenemende panorama's, over smalle paden en langs wilde beken. In musea en dorpen ligt het Romeinse verleden aan je voeten. Trier geldt als de oudste Romeinse nederzetting van Duitsland, met als bewijs de 2e eeuwse stadspoort de Porta Nigra en verder het amfitheater. Trier staat ook bekend als centrum van de wijnhandel en de geboorteplaats van Karl Marx. De Heilige Rok van Trier, het onderkleed of de tuniek van Jezus, wordt hier in 2010 tijdelijk tentoongesteld."

Vakantiehuizen Moezel Regio


Koblenz

"Als je nog lang niet uitgelopen bent, dan kan ik je nog een paar mooie wandelroutes aanbevelen, zoals de - hijg hijg - steile Soonwald Klim en de stadswandeling in het bezienswaardige Koblenz."

Vakantiehuizen Odenwald


Vakantiehuizen in Moezel & Hunrück en Odenwald

Het Odenwald is met zijn vele natuurparken een uitstekend wandel- en fietsgebied. In Odenwald is het hele jaar door wel iets te beleven. In de zomer kunt u genieten van de fraaie dorpjes en kastelen, terwijl u zich in de winter kunt uitleven in de sneeuw.

Meer vakantiehuizen in Duitsland: